SCM TÜRKİYE AÇILIŞI, SCM Türkiye Ülke Müdürü Umut Erkan

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

SCM TÜRKİYE AÇILIŞI, SCM Türkiye Ülke Müdürü Umut Erkan

29-09-2021
SCM TÜRKİYE AÇILIŞI, SCM Türkiye Ülke Müdürü Umut Erkan
Yeni SCM Türkiye İştirakinin açılışıyla birlikte İtalyan Grubu, son derece uzmanlaşmış teknisyen ve satış mühendislerinden oluşan bir ekiple Doğu Akdeniz pazarındaki varlığını daha da güçlendiriyor. Amaç, Türk ağaç işleme işletmelerine daha doğrudan, kapsamlı ve çok yönlü destek sağlamak..

  SCM Turkey'in (SCM Türkiye) açılışıyla Türkiye pazarındaki varlığını daha da güçlendiriyor.

2021 itibariyle %100 İtalyan sermayeli bu yeni İştirak'e yapılan yatırım, zanaatkardan büyük endüstrilere kadar sektördeki tüm işletmelere ve müşterinin her aşamasında doğrudan, yaygın satış ve teknik yardım sağlamayı amaçlıyor. ilişkiler, satış öncesinden satış sonrasına kadar.

SCM, mobilya endüstrisi, pencere ve kapı üretimi, ahşap konstrüksiyon ve tüm ahşap uygulama sektörlerine çok çeşitli ürün ve hizmetler sağlamak için ülkenin en önemli distribütör firmaları ile çalışarak uzun yıllardır Türkiye pazarına hizmet vermektedir

 

SCM Türkiye'nin yeni açılışı, bu uzun süredir devam eden ortaklıkta bir ileri adımdır ve sürekli büyüyen ve daha da uzmanlaşmış bir pazarın gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmıştır.

SCM Türkiye Ülke Müdürü Umut Erkan, “Yerel işletmelerin talepleri son yıllarda önemli ölçüde değişti ve otomasyon ve inovasyonun önemi yadsınamaz hale geldi. Ahşap işleme üreticileri ve özellikle mobilya endüstrisindeki yerel şirketler, fabrikalarını modernize etmek ve süreçlerini daha dijital, verimli ve esnek hale getirmek için büyük yatırımlar yapıyor. Bu değişimlere paralel olarak SCM, müşterilerine daha da yakın olmak, yeni iş projelerinde “anahtar teslimi” ve en son teknolojilerle desteklemek ve satış sonrası hizmetleri daha da doğrudan sağlamak için Türkiye'ye yatırım yapmaya karar verdi. ".

 

Tüm ağaç işleme endüstrisi için en geniş ürün yelpazesine sahip bir makine üreticisi olarak SCM, yüksek kaliteli hizmetini en son pazar gereksinimleri doğrultusunda ürün mükemmelliğine eklemeyi amaçlamaktadır.

SCM Türkiye'nin açılışı, dünya çapında her zamankinden daha yaygın bir profesyonel varlığı garanti etmeyi ve bağlı tüm teknolojilere ve yazılım uygulamalarına adanmış en iyi becerileri sağlamak için Bağlı Kuruluşlar ve Bayiler ağ ekibini daha da güçlendirmeyi amaçlayan tutarlı, istikrarlı yatırımlara dayalı stratejik bir ticari planın parçasıdır. panel, masif ahşap ve doğrama işlemlerine kadar.

SCM, 9-13 Ekim tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Woodtech Ağaç İşleme Makineleri Fuarı'nda (Salon 2, stant 224) Türkiye pazarına yönelik yeni ticari projesini bayi Teknomak ile birlikte resmi olarak sunacak. .

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak