Schattdecor Türkiye 10. Yaşını kutluyor:

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Schattdecor Türkiye 10. Yaşını kutluyor:

16-03-2021
Schattdecor Türkiye 10. Yaşını kutluyor:
Schattdecor Türkiye 10. Yıl kutlamaları ve yıl değerledirmesi 2021 yılının Nisan ayında 10’uncu yıldönümümüzü kutluyoruz. Şimdiden bunun heyecanını duyuyoruz. Türkiye bizim için çok önemli ve dinamik bir pazar. Sektörümüzdeki başarılı pazar gelişimi ise son derece sevindirici. Türkiye’de sadece beş çalışan ve bir üretim makinesiyle başladığımız yolculuğumuz, 3’e çıkan baskı hattına ve 80’e ulaşan çalışana dönüştü. Bu yolculukta elbette yalnız değildik. Müşterilerimizle beraberdik.

Türkiye’ de ki lokasyonumuzda Türkiye, Ortadoğu ve diğer ihracat pazarlarımız için yeni dekorlar ve renkler geliştiriyoruz. Schattdecor Türkiye olarak müşterilerimize ahşap reprodüksiyonlarından, taş görünümlerinden, fantezi tasarımlardan ve çeşitli materyal kombinasyonlarından oluşan büyük bir yelpaze sunuyoruz.

Yeni internet sitemiz, yeni online dergimiz ve çok yakında yola çıkacak olan gezici bir showroom ile direkt müşterilere ve yeni endirekt hedef gruplara odaklanıyor ve onlara çağdaş bir görünüm sunuyoruz. Tek bir tıklama ile dekorlar, tasarımlar ve trendler parmağınızın ucunda. Gezici showroom ile ticari fuarlara gidilemeyen bu dönemde, iş ortaklarımızın dekorlara fiziksel ortamda ulaşması mümkün hale gelecek.

Bugün, yenilik yapma günü. Yılın başındaki yeni lansmanla son birkaç ayda gerçekleşen dijital ivmeden yararlanmak istiyoruz. Yeni web sitesi ile dijital rekabet ve artan dijital iletişime yönelik yeniden düzenlenmiş kendi platformumuzu oluşturuyoruz. Tüm bunlar, bir ticaret fuarı yılında ve ayrıca bu yılın farklı olması nedeniyle bizim için çok önemli. Kendi platformumuzun yanı sıra dış sergi platformlarında ve web sitelerinde rekabet olacak. Bu nedenle aşina olduğunuz ürün deneyimine ilave olarak doğrudan ve dolaylı müşteriler için yeni katma değer sunan yeniden düzenlenmiş dijital varlığımızı şimdi başlatıyoruz.

Schattdecor Türkiye 10. Yıl yenilikler, yatırımlar!

10 yıl önce atılan o ilk adım, istikrarlı bir büyüme ve saygınlık çizgisinde kendisini bugün 15 Nisan 2021 e kadar getirmiş bulunuyor. Bu, aynı zamanda firmamızın kendi geleneklerine sahip çıkmasının yanı sıra,  Türk örf ve geleneklerine saygı göstermeye ve uyum sağlamaya çalışmamızdaki kararlılığımızın da bir göstergesi. Gerek yerli üretimin avantajı gerekse de Ekibin Müşterilere yakınlığı ile Pazardaki payımızı attırmış olduk. Yerel olarak pazarda olmamız, müşterilerimizin taleplerine hızlı cevap vermemizde büyük avantaj sağlıyor. Covid zamanında Dünya’nın içinden geçtiği zor zamanlarda müşterilerimiz yerelde ve dünya çapında da piyasa ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştı. Bu hepimiz için çok gurur vericiydi.

Grup genelinde 2020 yılında 700 milyon avronun üzerinde bir rakamla işletme performansında iyi bir değer elde ettik.

2021 yılında tesislerin ve kapasitelerin genişletilmesi için 50 milyon Euro daha yatırım yapacağız. Geleceğe yatırım yapıyoruz. Bir sonraki adımda Thansau'daki showroomumuzu çağın en yeni gereksinimlerine uygun hale getirmek istiyoruz. Buna paralel olarak Gebze Fabrika binamızda yenilemeler başladı. Nisan ayında müşterilerimizi yenilenen fabrikamızda ağırlamayı öngörüyoruz. Polonya ve Amerika 'da birer laklama tesisine, Brezilya ve Malezya'da ise birer ek emprenye hattına yatırım yapıyoruz. Grup olarak dinamik zamanlarda bile dünya çapında harekete geçebiliyor ve tepki verebiliyoruz.

„Dünya genelinde bütün Schattdecor fabrikalarında Tasarım Departmanları bulunmaktadır. Trend araştırmalarında fuar ziyaretleri, şirket içi tasarım workshop çalışmaları, araştırmalar ve analizler, lokasyonlarımızdaki tasarımcılarımızla sürekli bilgi alışverişi, son derece önemlidir. Buradaki amaç kendi kültürümüzü firma kültürüne daha iyi anlatmak ve yansıtmak.

Türkiye’ de ki lokasyonumuzda Türkiye, Ortadoğu ve diğer ihracat pazarlarımız için yeni  dekorlar ve renkler geliştiriyoruz.

Schattdecor Türkiye olarak müşterilerimize ahşap reprodüksiyonlarından, taş görünümlerinden, fantezi tasarımlardan ve çeşitli materyal kombinasyonlarından oluşan büyük bir yelpaze sunuyoruz. “ Sinem Değerli

“Geliştirilmiş dekor bulucu ve başarı hikâyelerinin anlatımıyla, artık dekorlarımız, yüzeylerimiz ve bunların oluşturulmasına ilişkin tüm konularda daha fazla dijital bilgi ve tavsiye sunuyoruz.

Yeni web sitemiz sayesinde iş ortaklarımız tüm bu bilgilere kolaylıkla ulaşabilecek. Tek bir tıklama ile dekorlar, tasarımlar ve trendlerin yanı sıra haberlere ulaşılması mümkün kılınıyor, müşterilere çağdaş bir görünüm sunuyoruz.” Selçuk Ülger

Yeni online sektör platformu: INSIGHTS by Schattdecor dergimiz

yeni online dergimiz INSIGHTS by Schattdecor, tüm dünyadan tasarım girdileri, dekorların oluşturulması hakkında heyecan verici hikâyeler, tasarımlar veya yüzey geliştirmelerinin yanı sıra başarılı müşteri projeleri ile referansları içeren uluslararası odaklı bir dergi olmayı hedefliyor.

Sektörümüzün ve kendi ürünlerimizin ötesine bakıp, yüzeylerimizin insanların yaşam alanlarını nasıl ve nerede daha güzel bir hale getirdiğine çok özel bir açıdan inceliyor olacağız.

Geliştirilmiş müşteri yolculuğu  / Schattdecor Roadshow Lansmanı

“2020 yılında hep birlikte bir ilke imza attık. Müşteri sunumları ve uluslararası bilgi alışverişi için dijital alternatifler geliştirdik. "Yaşam alanlarını stille tasarlıyoruz!" vizyonumuza sadık kalıp genişleme ve yenilik aracılığıyla her bir departmanımızı ilerletecek ve genişleteceğiz. 2021 de müşterilerimize özel olarak planladığımız, hareket halinde olan bir showroom haberini de buradan vermek isteriz.

Küresel, tamamen modernize edilmiş, dokuz dilde hazırlanmış yeni bir web sitesi haberini de vermek isterim. Artık müşterilerimiz optimize edilmiş dekor bulucumuz ve online dergimiz INSIGHTS by Schattdecor ile Dekorlar, tasarımlar ve trendlerin yanı sıra haberlere tek tıkla ulaşabilecek.  websitemiz her ayrıntıda uluslararası ve kullanıcı dostu olacak şekilde tasarlandı. “ Selçuk Ülger

Schattdecor Türkiye 10. yaşını kutluyor.

"Geçmişi değiştiremeyiz ancak gelecek... İşte ONU şekillendirebiliriz!"  Reiner Schulz

“Eskiden yan yana beraberdik, şimdi ise birbirimiz için beraberiz.”  Roland Auer

“Tüm mesele akıllı iş ortaklıkları, güvenilir meslektaşlar ve güvene dayalı işbirliğidir. Bunların hepsi güvenle ilgili!” Selçuk Ülger

“Yeni yöntemlerle yeni çözümler, Schattdecor Roadshow lansmanında sunuluyor olacak”. Sinem Değerli

“Schattdecor, online dergi ve optimize edilmiş dekor bulucu ile yeni kullanıcı dostu  web sitesini başlatıyor”

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak