Schattdecor ikinci Digital VISIONS koleksiyonunu Euroshop 2014 fuarında ilk defa sergiledi

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Schattdecor ikinci Digital VISIONS koleksiyonunu Euroshop 2014 fuarında ilk defa sergiledi

13-05-2014
Schattdecor ikinci Digital VISIONS koleksiyonunu Euroshop 2014 fuarında ilk defa sergiledi
?Başarı farklı olmaktan gelir? fikrinden ilham alan Schattdecor, akılda kalıcı 70 kadar yeni dekordan oluşan ikinci Digital VISIONS koleksiyonunu Şubat ayında Düsseldorf?taki Euroshop fuarında sergiledi.
Birinci koleksiyonda yer alan 80 dekorla birlikte, içmimarlar, panel ve laminat endüstrisi müşterilerine, kalite ve etki açısından en yüksek beklentileri karşılayan eşsiz yüzeylerin oluşturulması için seçim yapılabilecek 150 kadar yeni dekor fikri sunmaktadır.

Schattdecorun sergisi müthiş ilgi çekti ve mimarlık, mağaza düzenlemesi ve stand tasarımı alanlarından gelen ziyaretçilerin tümü, yüksek kaliteli dijital baskı hakkında bilgi edinmek istediler. Pazar lideri Schattdecor, onlar için hem kendi tasarım maharetini sunmaktadır, hem de ilk yaratıcı fikirden, yüksek performanslı mürekkep püskürtmeli yazıcılar ve teknik bakımdan kusursuz uygulamaya kadar, dijital baskılı dekor üretiminin her aşamasında doğru iş ortağı olarak kendini göstermektedir. Schattdecor ayrıca, geleceğe yönelik bir dizi komple dijital baskı hizmetlerini, laminat ve ahşap ürünler endüstrisi ortaklarının emrine amade kılmaktadır.

Schattdecor, yaklaşık 60 metrekarelik standında, yeni koleksiyonu temsil eden dijital baskılı dekorları, Saf Haz, Sınırsız, Keyifli Saat, Ebedi Zarafet ve Kediyolu adlı 5 temaya göre, büyük formatlı panolar üzerinde sergiledi.
yazar

E-bülten için e-posta bırak