ROMA PLASTIK’in 2016 Bayi Toplantısı Antalya’da Yapıldı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ROMA PLASTIK’in 2016 Bayi Toplantısı Antalya’da Yapıldı

10-05-2016
ROMA PLASTIK’in 2016 Bayi Toplantısı Antalya’da Yapıldı
Roma Plastik bu yıl bayi toplantısını "20. Yıl" ve "Mükemmele Odaklanın" temalarıyla 11-13 Mart 2016 tarihleri arasında Antalya Limak Lara Otel’de gerçekleştirdi.

Roma Plastik Türkiye, Balkanlar ve Ortadoğu’nun lider, dünyanın en büyük 3. kenarbandı üreticisidir. Toplam 700’den fazla çalışanı ile bu yıl 20. yaşını kutlayan Roma Plastik, müşterilerinin ihtiyaçlarına ”Toplam Kalite” prensibi ile en hızlı ve güvenilir çözümleri sunmakta ve 20 yıldır büyüyerek sektörde lider olmanın gururunu yaşamaktadır.

 

Toplantıda 200 kişi biraraya geldi

 

Kenarbandı sektöründe ülkemizde lider olan Roma Plastik Türkiye’nin farklı bölgelerinden katılan 46 yetkili bayiden toplam 200 kişiyle bir araya geldi.

 

Geçen yıl yeni bayilik sistemini lanse eden Roma Plastik, bayilerine 2016 yılı içerisinde yapacağı çalışmaları tanıttı. Toplantıda Roma Plastik ve sektöre dair genel değerlendirmelerin yanı sıra; 2016 yılı hedefleri, yeni ürünleri, kenarbandında son trendler, mobilya tasarım trendleri, kalite, Ar-Ge gibi başlıklar da yer aldı. 2016 yılı yeni kenarbandı kartelasını bayilerine sunan Roma Plastik oldukça beğeni topladı. Tutkal ürün grubu için hazırlanan “Doğru tutkal seçimi nasıl yapılır?” temalı broşür de  bayilere sunuldu.

 

2016 Mobilya Trendleri

 

Toplantı, Satış & Pazarlama Direktörü Vitali Behar’ın açılış konuşmasıyla başladı. Ardından Satış Müdürü Mustafa Gönülal, Pazarlama Müdürü Çağla Öztürk, Tutkal Ürün Müdürü Özgür Erarslan ve Cihan Tozluoğlu’nun sunumlarıyla devam etti. Konuşmacı olarak toplantıya katılan Egger Türkiye Satış Müdürü Yeliz Arslan “2016 Mobilya Trendleri” , Sabit Tuncel ise “Ahşap Sektörünün geleceği” konu başlıklı sunumlarıyla bayileri bilgilendirdi. Günün son konuşmacısı Mehmet Auf  “Hep birlikte başarının yolunda” temalı konuşmasında  büyüme, kişisel gelişime ve başarıyla ilgili hikayeleriyle dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Katılımcılar iki gün boyunca verilen eğitimlerle birlikte dinlenme fırsatı da bularak ve oldukça keyifli vakit geçirdiler.

 

Sunumlar ve eğitimler sonrası düzenlenen gala yemeğinde, Roma Plastik 20. kuruluş yılını kutladı. Gala gecesinde 20. Yıl pastası kesildi plaketleri takdim edildi. Ardından gecede sahne alan Grup Pandora katılımcılara ve Roma ekibine unutulmaz bir gece yaşattı.

yazar

E-bülten için e-posta bırak