ROMA PLASTİK İranda Bayi ve Müşterilerini Ağırladı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ROMA PLASTİK İranda Bayi ve Müşterilerini Ağırladı

01-04-2014
ROMA PLASTİK İranda Bayi ve Müşterilerini Ağırladı
Kenar bandı üretiminde uluslar arası bir marka olan ROMA PLASTİK, bu yıl İran?da gerçekleşen MEDEX mobilya aksesuar ürünleri fuarına katıldı. Firma, fuar akşamı da İranlı müşterilerini ağırladığı bir gece düzenledi.
Kenar bandı üretiminde uluslar arası bir marka olan ROMA PLASTİK, bu yıl İranda gerçekleşen MEDEX mobilya aksesuar ürünleri fuarına katıldı. Firma, fuar akşamı da İranlı müşterilerini ağırladığı bir gece düzenledi.Bu yıl fuara yeni ürünlerde zıt çizgiler diye tanımlanan farklı bir konsepti geliştiren ROMA PLASTİK, yıl boyunca bu çizgiyi uluslar arası pazara ve tasarım dünyasına da sunacak.EGGER - ROMA birleşimiyle her iki grubun da tanıtıldığı fuarda her iki firmanın da üst düzey yöneticileri ve ihracat sorumluları da hazır bulundular.Düzenlenen gecede, ROMA PLASTİKin İran bayisinin Farsça yaptığı hoş geldiniz konuşmasının ardından da EGGERin tanıtım ve yatırımlarının gösterildiği bir sunumla başladı . 2012-2013 yılı ihracat bilgileri yatırım ve kapasite analizlerinin sunulduğu toplantı ardından ihracat sorumlusu Ergün Yüce de bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda ROMA PLASTİKin kenarbandında yıllık kapasıte raporları, pazardaki gücü, hedef ve perspektifleri bayilerle paylaşıldı. Bu güzel gece Vitali Beharın yaptığı sunum ve konuşma ile sona erdi.
yazar

E-bülten için e-posta bırak