ROMA Kenarbantları faaliyetlerine yeni şirket unvanıyla devam ediyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ROMA Kenarbantları faaliyetlerine yeni şirket unvanıyla devam ediyor

02-01-2020
ROMA Kenarbantları faaliyetlerine yeni şirket unvanıyla devam ediyor
Türkiye, Balkanlar ve Ortadoğu’nun lider, dünyanın en büyük 3.kenarbandı üreticisi ROMA Kenarbantları faaliyetlerine, Mayıs 2019 itibariyle değiştirdiği kurumsal unvanı EGGER Dekor A.Ş. çatısı altında devam ediyor.

Kurulduğu 1996 yılından bugüne Türkiye’nin pazar lideri ve dünyanın 3.büyük kenarbandı üreticisi Roma, yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda büyümesini sürdürerek bugünkü marka bilinirliğine ve değerine  ulaştı. 2010 yılında Avrupa'nın önde gelen ahşap bazlı malzeme üreticisi EGGER Group’un bünyesine dahil olan Roma, Türkiye'deki yatırımlarını ve dünya pazarındaki etkisini artırdı. Mayıs 2019 itibariyle kurumsal unvanını değiştirerek çalışmalarına EGGER Dekor A.Ş. çatısı altında devam eden Roma markası, yüksek marka bilinirliğiyle faaliyet gösterdiği kenarbandı pazarında yurtiçi ve çeşitli yurtdışı müşteri gruplarına hizmet vermeye devam ediyor. 2010 yılında başlayan EGGER Group’a entegrasyon süreci, kademeli bir geçiş süreci olarak devam ederken, kalan son adım olan şirket unvanının da Mayıs 2019 itibariyle  EGGER Dekor A.Ş. olarak değişmesiyle süreç tamamlanmış oldu. 

2010 yılından bu yana devam eden süreçte kademeli olarak; teknik ve üretim operasyonları, organizasyonel, finansal ve operasyonel süreçler yapılan yatırımlarla birlikte EGGER Group’a entegre edildi. “Güven, saygı ve gelişim” olarak özetlenen EGGER kurumsal değerlerinin tüm iş süreçlerinin temel belirleyicisi olarak belirlenmesi ve kurum kültürünün de bu yönde değişmesiyle birlikte entegrasyon sürecinin son aşamasına gelindiği ifade edildi.

 

Roma markası, faaliyetlerine, Mayıs 2019 itibariyle değiştirdiği kurumsal unvanı EGGER Dekor A.Ş. çatısı altında devam ediyor.

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak