PORTAKAL AHŞAP, Yeni PVC Makineleri ile İhracata Odaklanacak

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

PORTAKAL AHŞAP, Yeni PVC Makineleri ile İhracata Odaklanacak

16-06-2016
PORTAKAL AHŞAP, Yeni PVC Makineleri ile İhracata Odaklanacak
Firmanın Satış ve Pazarlama Müdürü Ünal Çakır’ın verdiği bilgiye göre, Çayırova fabrikasında yapacakları 1 milyon euroluk PVC makinesi yatırımıyla ürünlerini Avrupa, Hindistan, Afrika pazarlarındaki mobilya üreticileri ile buluşturacak.

Bu yıl odağına ihracatı alan Portakal Kenar Bantları, Çayırova fabrikasında yapacağı 1 milyon euroluk PVC makinesi yatırımını ay sonunda tamamlıyor. Bu yeni yatırımla ürünlerini Avrupa, Hindistan, Afrika pazarlarındaki mobilya üreticileri ile buluşturmak istediklerini ifade eden Satış ve Pazarlama Müdürü Ünal Çakır, her geçen gün istihdama ve ülke ekonomisine katkı sağladıklarını ifade etti.

 

Çakır, toplamda 130 personel istihdam ettiklerini kaydetti. Mobilya sektörünün istihdam açısından çok değerli bir sektör olduğunu kaydeden Çakır, aynı zamanda cariyi fazla veren bir sektör olduğuna dikkat çekti. Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Vasıflı eleman bulmak konusunda ciddi sıkıntılarımız var. İkinci sorunumuz ise her geçen gün uzayan vadeler ve çek yasası. Üretmek ve satmaktan çok son zamanlarda risk yönetimi ile uğraşır olduk. Bu durumla ilgili yasal düzenlemelerin hızlıca gözden geçirilip çözüm odaklı, caydırıcı yasaların devreye girmesini istiyoruz."

 

yazar

E-bülten için e-posta bırak