Polonya’nın ihracat fuarı:MEBLE POLSKA 2020 Mobilya Fuarı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Polonya’nın ihracat fuarı:MEBLE POLSKA 2020 Mobilya Fuarı

20-03-2020
Polonya’nın ihracat fuarı:MEBLE POLSKA 2020 Mobilya Fuarı
Her yıl Mart ayında gerçekleşen MEBLE POLSKA mobilya fuarı bu yıl 25-28 Şubat 2020’de, yine Poznan’da gerçekleşti. Doğu Avrupa’nın en önemli ticari fuarları olan MEBLE POLSKA fuarının bir sonraki düzenlemesi yine Pozna?’da yapılacak. Tarih değişikliği, olayın küresel sahnede artan öneminden kaynaklanmaktadır. Değişiklik, şimdiye kadar Mart ayında Uzak Doğu’da düzenlenen ticaret fuarı maratonunu seçmiş olan mobilya alıcılarının Polonya’daki ticaret fuarlarına katılmalarına imkan verecek.

MEBLE POLSKA 2020 - Mobilya Fuarı, dünyadaki en önemli mobilya endüstrisi ticaret fuarlarının elit grubunda yer alan Polonya mobilya ihracatını teşvik etmek için en etkili araçlardan biri görülüyor. Yaklaşık 70 ülkeden mobilya alıcıları tarafından ziyaret edilmektedir. Polonya perakende ağını temsil eden büyük bir tüccar grubuna ek olarak, Poznan fuarı, en büyük Avrupa satın alma gruplarının ve mobilya zinciri mağazalarının temsilcileri ile diğer kıtalardan birçok mobilya toptancı dağıtıcısı ve çevrimiçi tüccarlar tarafından ziyaret edilmektedir. Şubat 2020'de gerçekleşen ve Mobilya dergisi olarak katılım sağlayıp  4 gün boyunca gözlemlediğimiz fuar bu yıl gerek katılımcı sayısı ve kapladığı m2 büyüklüğü gerekse de ziyaretçi sayısının son derece yüksek olması nedeniyle yılın başarılı fuarlarındandı.  Dahası yılın IMM Köln fuarından sonra kıtanın en etkili fuarıydı diyebiliriz. -  

 

Polonya mobilya sektörünün en büyük fuarı

MEBLE POLSKA 2020 Mobilya Fuarı, Polonya mobilya endüstrisinin sunduğu  sektörünün en büyük fuarıdır. Her zamanki gibi, bu kez "Yavaşlık" teması altında gerçekleşecek olan Ev Dekor Fuarı ve ARENA TASARIM etkinliği fuara eşlik etti.   Toplamda, yaklaşık 500 şirket ve marka fuar alanındaki 11 pavyonda ürünlerini sergilediler.  İhracatını artırmak isteyen Polonya'nın önde gelen tüm mobilya üreticileri Pozna?'da yer aldılar.  Değişik mobilya ürün gruplarının sergilendiği fuarda ofisten, mutfağa, masiften üst düzey mobilyalardan ürünlere kadar geniş yelpazede bir ürün grubu yer aldı.

 MEBLE POLSKA 2020 Mobilya Ticaret Fuarı sırasında, ARENA TASARIM etkinliğinin bir parçası olarak, en iyi Polonya projelerini sunan iki yeni sergi  gerçekleşti.  GELECEĞİN FORMLARI - POLONA TASARIMCILAR BÖLGESİ ve Polonya TASARIM GÖRÜŞÜ bölgesi . Birincisi Polonyalı tasarımcıların en ilginç projelerini gösterirken, ikincisi vizyoner, cesur ve yenilikçi tasarıma odaklanan en iyi Polonyalı markaların sunumuna ayrılmıştı.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak