PELİ PARKE SEKTÖRDE YENİ BİR ’’KAPI’’ AÇTI

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

PELİ PARKE SEKTÖRDE YENİ BİR ’’KAPI’’ AÇTI

17-07-2017
PELİ PARKE SEKTÖRDE YENİ BİR ’’KAPI’’ AÇTI
’’Vezirköprü Orman Ürünleri ’’Peli Parke’den sonra kapı da üretmeye başladı. ’’PELİ DK Dekoratif Kapılar’’ adıyla sektöre sunulan kapılar iç mekanda bütünlük duygusunu yakalamak isteyenler için tartışmasız en iyi seçenek.

PELİ PARKE SEKTÖRDE YENİ BİR ‘’KAPI’’ AÇTI

YENİ JENERASYON KAPILAR: PRISMATIC STYLE

 

‘’Vezirköprü Orman Ürünleri ‘’Peli Parke’den sonra kapı da üretmeye başladı. ‘’PELİ DK Dekoratif Kapılar‘’ adıyla sektöre sunulan kapılar iç mekanda bütünlük duygusunu yakalamak isteyenler için tartışmasız en iyi seçenek.

 

 

2008 yılından bu yana Parke sektöründe var olan Peli Parke, üretimine yeni bir ürün daha ekleyerek büyümesini sürdürmeye devam ediyor. Peli Parke yönetimi ürünlerinin en önemli tamamlayıcısı olarak gördükleri kapıların, üretiminin de kendi tasarım ve kalite anlayışıyla gerçekleşmesi gerektiğine inanıyor. Bu anlayışla kapı koleksiyonu yaratan Peli Parke, böylece sektördeki eğilimi de değiştireceklerini iddia ediyor.

YENİ JENERASYON ?ÜRÜNLERLE YAŞAM ?TARZINIZA UYGUN KAPILAR

3 farklı konseptten oluşan koleksiyonda öne çıkan ‘’Prismatic Style‘’ adlı kapının kendine özgü bir hikayesi de var. Yeni jenerasyona ait tasarımı anlatan Prismatic isimli seride görsel uyum ve dinginlik ön planda yer alıyor. Tasarımın ahşapla birleşimi, bugünün ve geleceğin trendlerini eskimeden/eskitmeden yaşamanıza ve yaşatmanıza imkan tanıyor.

PELİ DK KAPILARIN ?ÖZELLİKLERİ

Peli-DK, yarattığı üç ayrı style kapılarla, tüketicinin yaşam tarzına uygun modellerin yanı sıra, mobilya trendleriyle birleşen tasarımları hayata geçirdi. Bu tasarımlar tüketicinin yaşam tarzını dikkate alıp, evin içindeki mobilya anlayışıyla bütünleşiyor. Bu sayede sadece endüstriyel kapı tasarımları yerine, yaşam şeklinize uygun kapıları mobilya trendinize katmış oluyorsunuz.

Peli-DK adı ile üretilen iç mekan kapılarının tasarımında öncelik parke ve kapı yüzeyini bütünleştirmek. Mekanlarda kullanılan süpürgelikleri de kapıların pervazları ile aynı model yapmak Peli-DK’nın sektöre getirdiği yeni bir anlayış. Bu kapıların en büyük özelliği çizilmeye karşı dayanıklı olması, kolay temizlenebilmesi, yüzeyinin canlı ve parlak kalması. Kasa, pervaz ve kapı yüzeyinin aynı dokuda olması. Aynı zamanda kapı yuvasında kullanılan fitil de kapının sessiz olmasını sağlıyor. Kilitte ise farklı bir sistem kullanılmış; Kale’nin yeni ürettiği sessiz kilit sayesinde kapı açılıp kapanırken ses çıkarmıyor.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak