Özel tasarımlarıyla Tüyap İntermob’ta Pelikan farkı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Özel tasarımlarıyla Tüyap İntermob’ta Pelikan farkı

20-11-2017
Özel tasarımlarıyla Tüyap İntermob’ta Pelikan farkı
Banyo ve mutfak ekipmanları üretiminde modern ve minimal çizgileriyle dikkat çeken pelikan, 14-18 Ekim 2018 tarihleri arasında Reed-Tüyap İntermob fuarında sergiledikleri birbirinden farklı, işlevsel ve dekoratif ürünleriyle oldukça dikkat çekti. Ürün konseptiyle kendini hissettiren firmanın bizleri de etkileyen bazı ürünlerini Yeni ürünler sayfamızda sizlere de tanıtmaya çalışacağız. Tüm bu çalışmaların berisindeki hikaye’yi de firmanın kurucularından ve mobilya akseuarları sektörünün örgütlü derneği olan Maksder kurucularından tanıdığımız sayın Hakan Pakoy’dan dinleyelim.

1996 yılında Otomotiv Yan Sanayi sektörüne hizmet vermek amacı ile kurulan firmamız, 2006 yılında PELİKAN markası ilk çöp kovası modelini üreterek mobilya aksesuarları konusunda pazara adım atmıştır.

İlerleyen yıllar içerisinde güçlenen yapısı pazarlama ağının yayılması ve yurt dışına yapılan satışların artması ile ürün portföyüne yeni ürünler eklenilerek, zengin bir ürün yelpazesi oluşturulmuştur.

Üretimini yapmakta olduğumuz birçok ürünün Türkiye’de ilk ve tek üreticisi olarak, ithalat şeklinde yurt dışından gelen çöp kovaları ve çekmece içi ünitelere karşı, Türk Malı 

olarak kaliteli bir alternatif 

yaratılmıştır.

Tasarım aşamasından başlayarak, 3D yazıcılar ile ilk “pro-tip” modellerin çıkartılıp, işleyişin sağlanmasından ve kalıp yapımı dahil tüm üretim prosesleri firma bünyemizde 

yapılmaktadır. 

Özellikle pazar taleplerini takip ederek özgün olarak tasarladığımız ürünlerimiz ile ilgili takipçilerimizin taklitlerinden korunmak üzere patent veya faydalı model belgeleri alarak koruma sağlamaktayız. Aldığımız takdirler başarımızın, yapılan taklitler ise piyasada kendi alanımızda liderliğimizi göstermektedir.

Değişen piyasa ihtiyaçları ve son kullanıcı taleplerini en üst düzeyde değerlendirmekteyiz. Hedefimiz nihai tüketicinin daimi memnuniyeti olduğundan, ürünlerimizde hiçbir surette geri dönüşüme girmiş ve ürün kalitesini gıda ve sağlık tüzüklerine uygun olmayacak şekilde bozan kötü kalite hammadde kullanılmamaktadır. Müşteri memnuniyetini üst seviyede tutma amacı ile kalite kontrol departmanımız her ürün için ayrı ayrı denetim yapmaktadır. 

İmalatın tamamının kendi bünyemizde yapılmasının avantajını 

müşterilerimize fiyat politikamız ile yansıtmaktayız.

Her geçen gün yeni ürünleri portföyümüze ekleyerek, sadece 

Türkiye sınırları içinde değil, bölge ülkelerinde de söz sahibi olmayı hedeflemekteyiz.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak