ORGATEC 2018 Ofis donanımları fuarı 23-26 Ekim 2018’de başlıyor.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

ORGATEC 2018 Ofis donanımları fuarı 23-26 Ekim 2018’de başlıyor.

18-09-2018
ORGATEC 2018 Ofis donanımları fuarı 23-26 Ekim 2018’de başlıyor.
mimarlar, planlamacılar ve mühendisler için ofis donanımlar ve teknolojileri fuarına az kaldı.ORGATEC: Yeni bir iş kültürü için vizyoner kavramlarGeleceğin iş kültürünün ne tür bir çevreye ihtiyacı vardır? Özgürlük kavramı ile çalışma alanlarının ilişkisi nasıl olmalıdır. ana temasıyla ORGATEC 2018, tüm iş dünyası için vizyoner kavramlar sunuyor.Bu temayı hayata geçirerek, modern çalışma dünyasının önde gelen uluslararası ticaret fuarı, ORGATEC 2018’in ana teması olan "yaratıcılık çalışmaları" nın fuarda coşkuyla hayata geçirilmesinin mantıklı bir devamıdır. Her yıl daha çok ilgi gören Orgatec’te bu yıl % 10 daha fazla ziyaretçi, % 50’den fazla yurtdışından gelen Ticari ziyaretçi , % 85’i üst düzey karar vericiler, bu fuarın ana dinamikleridir.

Modern iş dünyasının önde gelen uluslararası ticaret fuarı olan ORGATEC, mimarlar ve Alman Otel Günü ile işbirliği yaparak mimarlar, proje uygulamacıları, mühendisler ve inşaat sektörünün önde gelen tasarımcıları  için gün sayıyor. 

. 2018'de iki kongre fuarı ORGATEC çerçevesinde birlikte gerçekleştiriliyor. Böyle bir ORGATEC, gayrimenkul endüstrisinin altyapısını, gayrimenkulünü, mimarisini ve iç faaliyetlerini güçlendiriyor ve daha geniş bir mimar yelpazesine sahip olmanın endüstrinin zorlukları üzerinde kapsamlı bir değişim sağlamasına yardımcı oluyor.

Gelişmiş ağ oluşturma ve dijitalizasyon yoluyla bina ve otel inşaatındaki yeni talepler, çok erken bir aşamada ofis ve otel binalarının planlanmasında mimariye çok fazla işlev yüklemektedir. Bu endüstri zorluklarını ortaklaşa ve etkileşimli olarak ele almak, üzerinde anlaşılan işbirliğinin temel amacıdır. Öyle ki, ORGATEC, çalışma dünyalarını bütünsel bir biçimde izleme ve yeniden tanımlama iddiasının altını çiziyor. Bu geleceğe yönelik bir temayı esas alan kongre ticaret fuarları mimarlık dünyası  ve Alman Otel Günü, hem ticari hem de otel binalarının planlanmasında mimariyi daha yoğun bir şekilde entegre etme yaklaşımına olanak sağlıyor. Meslekler ve disiplinler arası işbirliği burada da kendini tüm boyutlarıyla hissettirecektir. 

Özellikle mimarlık dünyasında binalarda ve binalarda ağ oluşumu büyük rol oynamaktadır. Alman Otel Günü, içerik açısından bu işbirliğini Orgatec 2018 kapsamında pek çok  etkinlikle ( bölümlerin (iç mekan) mimarisi, cephe tasarımının yanı sıra otel zincirlerinin, özel otellerin ve hatta yaşlıların evlerinin teknoloji konularını da geliştiren projeler sergiliyor. 

6.000 metrekarelik bir alana yayılan ORGATEC 2018, 10. salon 'daki iki kongre fuarını, hem dünyanın her yerinden hem de dünyanın dört bir yanındaki ünlü mimarların ve uzmanların en üst sınıf ders programı için fuarın beş günü boyunca yeterli alanda  sürpriz etkinliklerle sunuyor.  

 

Üç özel etkinliğin yoğunlaşmasının bir sonucu olarak, ORGATEC, yaratıcı değişim, ağ oluşturma ve planlama ve inşaat ile ilgili kişilerle işbirliğini geliştirmeyi ve yeni bir çalışma kültürü için fikirler sağlamayı amaçlamaktadır. Mimarlar, planlamacılar, mühendisler ve inşaat sektörü temsilcileriyle gerçekleşecek   zorlu bir kongre programı ile son 15 yıldır gerçekleşen fuara yeni bir dinamik getirecektir.   Mimarlık dünyasının "dünya yıldızları" da modern binalara dair kavramlarını sunacak, yenilikçi uzman dersleri alacak ve Köln'deki ORGATEC sırasında inşaat sektörü, ticari binalar ve oteller için yeni malzemeler ve teknolojiler hakkında konuşacaklardır. 

 

Örneğin, "Yeni inşaat yerine yenileme" başlıklı bir konferans turu, ofis ve otel binalarını yenilerken dikkate alınması gereken hususlarla ilgilenecektir. "Sağlıklı ofis ve otel" konulu konferansta, stratejik oda planlaması ve ara yüz ağları üzerinde durulacak ve "BİM inşaat sektöründe" temalı derslerde, dijitalleşmenin getirdiği talepler tartışılacaktır. Ayrıca, kongre programı temel olarak Mimarlar ve Mühendisler Odası tarafından bir eğitim önlemi olarak kabul edilmektedir. Her iki etkinliğe de giriş ORGATEC kapsamında ücretsizdir. Online 2018 ilkbaharından itibaren kendi Print @ home bileti ile çevrimiçi ön kayıt yapmak mümkündür.

 

ORGATEC 2018

Mimarlık dünyası, 23-27 Ekim tarihleri arasında Köln'e odaklanacak. Yani ORGATEC kapılarını açtığında, mimarlar, planlamacılar ve mühendisler ile endüstri ve ticaret uzmanları için küresel buluşma noktası haline gelecektir.   yenilikçilik ve trend ticaret fuarı olarak, tüm iş dünyasına yenilikler  sunuyor, büyük soruları ele alıyor ve yarının çalışma dünyasının taleplerine, "Yeniden Düşünme Çalışması" sloganı altında yaratıcı çözümler üretiyor: 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak