Nijerya FURTEX 2012 Fuarı ile Doğu Afrika’ya Yatırım Vizesi!

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Nijerya FURTEX 2012 Fuarı ile Doğu Afrika’ya Yatırım Vizesi!

15-05-2012
Nijerya FURTEX 2012 Fuarı ile Doğu Afrika’ya Yatırım Vizesi!
Jeo-stratejik konumuyla yatırımcılar için cazibe merkezi olan Kenya’da, Mobilya, Mobilya Yan Sanayi ve Ev Tekstili Fuarı, 08-10 Kasım 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kenya’nın Nairobi şehrinde düzenlenecek olan fuar, Kenyatta International Conference Center’da gerçekleşecek.
Doğu Afrika’nın en büyük ekonomisi olan Kenya’da, Senexpo Uluslararası Fuarcılık’ın organizatörlüğünde gerçekleştirilecek olan FURTEX, farklı alanlarda karlı yatırım fırsatları sunuyor. Afrika’nın, çeşitliliği en yüksek ekonomilerinden biri ola Kenya, geçtiğimiz 5 yıl içerisinde sürekli olarak büyüme göstermiş ve Sahraaltı Afrika`daki altıncı büyük ekonomi olmuştur.

Kenya’nın artan ihtiyaçları, farklılaşan beklentileri ve yapı sektöründe yaşanan gelişmeler doğrultusunda, ülkenin konforlu yaşamı mümkün kılacak her türlü mobilya ve ev tekstili ürünlerine ihtiyacı bulunmaktadır. Ülkede belirli üst gelir grupları ve iş yerlerinde ihtiyaç duyulan mobilya ve bunlar için aksam ve parçalar da Kenya’da talebin giderek artmakta olduğu ithal ürünleri arasında sayılmaktadır. Ülkemizin mobilya ihracatında 7. sırada olan Kenya ile olan ticari ilişkilerimizin daha da gelişmesi için her geçen gün yeni girişimler yapılmaktadır.

Ürün kalitesinin kısıtlı olması ve teknolojik yetersizliklerden dolayı üretimin istenilen düzeyde olmaması, tekstil sektöründe iş adamlarının yatırım yapması ve ihracat imkanı sunması adına Kenya önemli derecede potansiyel yaratmaktadır. FURTEX Kenya, Uluslararası ticari arenada yer almak isteyen firmalara önemli bir platform oluşturacak.
yazar

E-bülten için e-posta bırak