MebelExpo Mobilya ve yan sanayi fuarı Özbekistan’da gerçekleşti.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

MebelExpo Mobilya ve yan sanayi fuarı Özbekistan’da gerçekleşti.

01-05-2022
MebelExpo Mobilya ve yan sanayi fuarı Özbekistan’da gerçekleşti.
Özbekistan’ın mobilya ve ağaç işleme endüstrilerinin ana fuarı "MebelExpo Özbekistan", 13-15 Nisan 2022 tarihlerinde Taşkent’te, geleneksel olarak Uzexpocentre’de 18. kez gerçekleştirildi. Merkür Fuarcılık tarafından Milli Katılım olarak düzenlenen fuara; Türk Mobilya sektörünün majör firmaları katılım gösterdi. 13 ülkeden 70 firmanın katıldığı fuarı altı bine yakin bir ziyaretçi gezdi. Yoğun bir potansiyel alıcı ziyaretiyle gerçekleşen fuardan Türk firmalarımız memnun bir şekilde ayrıldılar.

Uluslararası   MebelExpo Özbekistan Fuarı,(Üretim Teknolojileri. Ağaç işleri. Mobilya ve aksesuarlar.) bölgedeki tüm endüstri profesyonelleri için her yıl ana vitrin ve etkili diyalog platformu haline gelen en büyük ticaret fuarı olma özelliğini taşımaktadır.

2004'ten beri dünyaca ünlü markalar: mobilya üreticileri, ekipman tedarikçileri, bileşen tedarikçileri, iç ve tasarım uzmanları yeni koleksiyonları, yenilikçi çözümleri ve mobilya endüstrisi ve üretim teknolojilerinin en iyi örneklerini göstermek ve tanışmak için burada toplanıyor.

Uzun yıllar boyunca, esas olarak b2b segmentine odaklanan fuarın iş formatı, önde gelen dünya üreticilerinin ağaç işleme makinelerinin ve aletlerinin çalışmasının profesyonel bir izleyici kitlesine gösterilmesini sağlamaktadır; tanınmış bileşen, hammadde ve bitmiş mobilya üreticileriyle temas kurmanın yanı sıra; profesyonel tavsiye ve uzmanlık alarak 34 milyonu aşan nüfusuyla bölgenin devasa tüketici pazarında bayi veya nihai müşteri buluşturmaktadır.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak