Mebel Polska 2020’de İAFP genel kurulu yapıldı.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Mebel Polska 2020’de İAFP genel kurulu yapıldı.

20-03-2020
Mebel Polska 2020’de İAFP genel kurulu yapıldı.
Polonyanın Poznan kentinde yapılan ve bu yıl dünya çapında en saygın yayın gruplarının üye-olduğu IAFP ( Uluslararası Mobilya yayıncıları derneği) ’nin davetli olduğu Mebel Polska 2020 Mobilya ve dekorasyo fuarında IAFP’nin olağan genel kurulu yapıldı. IAFP Üyesi 12 ülkeden gazetecinin ( Almanya, Amerika, Rusya, Türkiye, İngiltere, Hindistan, Bulgaristan, Romanya, Belçika, Meksika, Singapur, ve ev sahibi Polonya’nın davet edildiği etkinlikte Mebel Polska IAFP için ozel organizasyonlar düzenledi

Mebel Polska 2020’de İAFP genel kurulu yapıldı.

    Polonyanın Poznan kentinde yapılan ve bu yıl dünya çapında en saygın yayın gruplarının üye-olduğu IAFP ( Uluslararası Mobilya yayıncıları derneği) ‘nin davetli olduğu Mebel Polska 2020 Mobilya ve dekorasyo fuarında IAFP’nin olağan genel kurulu yapıldı.  IAFP Üyesi 12 ülkeden gazetecinin ( Almanya, Amerika, Rusya, Türkiye, İngiltere, Hindistan,  Bulgaristan, Romanya, Belçika, Meksika, Singapur,  ve ev sahibi Polonya’nın  davet edildiği etkinlikte Mebel Polska IAFP için ozel organizasyonlar düzenledi. 

        Fuarın 2. Günü Mebel Konferans salonunda gerçekleşen genel kurulda  Uluslararası ekonomik durumlar, ülke sektör sorunları, sekörü etkileyen etkenler, Fuarlarla yayıncılar arası ilişkiler ve sektörel yayıncılığın sorunları  dijital yayıncılık ve gelecekte yapılması gereken projeler tek tek ele alınarak konuşuldu. Ortak sorunlarda akıl yürüterek IAFP’nin sahip olduğu güçlü birikim ve networkün üyeler arasında işbirliği- güç birliği platformuna dönüştürülmesi ele alındı.  Çin, Güney Kore, Japonya gibi Uzak doğu ülkelerinden  gelemeyen üyelerimizin durumu ele alındı. 

       Fuarın 3. Günü IAFP üyelerinin katıldığı açık bir panel düzenlendi ve burada sektörel yayıncılığın endüstrinin gelişmesinde etkileri ele alındı ve IAFP üyelerinin 18 ülkede ülke ekonomileri ve sektörlerine katkıları konuşuldu. Mobel POLSKA fuar yöneticileri ve Polonya IAFP üyemizin katkılarıyla gerçekleşen bu buluşmada fuar boyunca hemen her günümüz dolu, dolu geçti. Fuar yetkilileri her ülke gazetecisiyle tek tek ilgilendiler, kalınan 5 gün boyunca türlü etkinliklerle, şehir turu, gezi programı, önemli firmaların ziyareti ve polonya mobilya sanayisi hakkında dernek ve organizasyonlardan aldığımız bilgilerle her günümüz için oldukça başarılı ve sonuç odaklı bir fuar oldu. 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak