Ligna Hannover fuarı 27 Eylül 1 Ekim 2021 tarihine ertelendi.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Ligna Hannover fuarı 27 Eylül 1 Ekim 2021 tarihine ertelendi.

17-11-2020
Ligna Hannover fuarı 27 Eylül 1 Ekim 2021 tarihine ertelendi.
Hannover Ligna fuarı Pandemi sürecinin belirsizliği nedeniyle geleneksel Mayıs ayı fuar tarihini Mayıs’tan 27 - 1 Ekim 2021’e erteledi. Messe Fuarcılık ve Alman Ahşap ilşeme makinecileri derneği VDMA ortaklaşa olarak LIGNA’yı gelecek yıl yaklaşık beş ay erteleme kararı aldılar.

 

 

Deutsche Messe Yönetim Kurulu üyesi Dr. Andreas Gruchow, "Devam eden salgın, artan kısıtlamalar ve yenilenen kilitlenme nedeniyle, pazarda büyük bir belirsizlik var. Bunu çok ciddiye alıyoruz," diyor. "LIGNA'yı erteleme kararı bizim için çok zordu, ancak dahil olan herkese planlama güvenliğini ve hazırlıklar için gerekli teslim süresini sağlamak için tek tutarlı önlem bu. İlgili hijyen ve koruma konsepti yerinde ve evreleme ile infa etkinliğimizin şimdi Ekim ayında, pandemik dönemlerdeki olayların güvenli bir şekilde gerçekleştirilebileceği pratikte kanıtlanmıştır. LIGNA'da, tüm makine parklarının uzun süre canlı olarak tasarlandığını, monte edildiğini ve sunulduğunu dikkate almalıyız Bu, aylar süren ticari fuar planlamasını gerektirir. Bu, yalnızca ziyaretçi tarafında yeterli sayıda uluslararası karar vericiyle birlikte gerçekleştirilebilir. Dünyanın önde gelen ticari fuarı olan  LIGNA'nın sektörün  bu beklentilerini karşılayabilmeli, tedarikçilere ve kullanıcılara katılım için yeterli planlama güvencesi vermelidir. Bu nedenle   Eylül / Ekim 2021 ayları 2 Mayıs'tan önemli güvenli ve sağlıklıdır.   

 

LIGNA'nın eş organizatörü olarak VDMA da, tüm katılımcıların çıkarları doğrultusunda uluslararası ahşap endüstrisi için dünyanın en önemli ticaret fuarını başarılı bir şekilde sahnelemenin tek etkili yolu olarak etkinlik tarihinin ertelenmesini görüyor. VDMA Ağaç İşleme Makineleri Birliği Genel Müdürü Dr. Bernhard Dirr, "LIGNA'nın ertelenmesi kesinlikle gereklidir. Şirketlerimiz ve ağaç işleme ve işleme endüstrisinin müşterileri için dünyanın en önemli platformudur" diyor. "Sektörün bu pazara ihtiyacı var. Eylül 2021'de LIGNA ile, küresel pazarda yeni bir ivme ve yatırım sinyali göndermek istiyoruz".

Deutsche Messe LIGNA ve Ağaç İşleme Şovları Global Direktörü Christian Pfeiffer, "Özellikle LIGNA.21 Ağaç İşleme Dönüşümü, Prefabrik Yapı Süreçleri ve Yeşil Malzeme İşleme'nin üç odak temasında çok sayıda yeniliği dört gözle bekliyoruz," diye ekliyor. "LIGNA.21, Eylül ayında ilk kez hibrit bir etkinlik olarak düzenlenecek ve lider bir endüstri etkinliği olarak işlevinin altını çizecek ve ağaç işleme ve ağaç işleme için dünyanın çeşitli alet, makine ve ekipmanlarını sunacaktır".

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak