Konya Selçuk Üniversitesinde Üniversite - Sanayi - Medya İlişkileri Konuşuldu

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Konya Selçuk Üniversitesinde Üniversite - Sanayi - Medya İlişkileri Konuşuldu

28-06-2016
Konya Selçuk Üniversitesinde Üniversite - Sanayi - Medya İlişkileri Konuşuldu
9 Mayıs 2016 tarihinde Konya Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından Süleyman Demirel Kültür Merkezi Malazgirt salonunda düzenlenen panelde "Üniversite - Sanayi - Medya İlişkileri" konuşuldu.

Toplantıda EKİN Yayın Grubu imtiyaz sahibi Nesip Uzun’un yanısıra BÜROTİME Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Tosunoğlu ve Kayalar Kimya Kimya’dan Ebru Çakmak da birer konuşma yaparak kalabalık bir öğrenci topluluğuna hitap ettiler.

 

Nesip Uzun, yaptığı konuşmada üniversite - sanayi - medya ilişkileri kapsamında Türkiye’de bugünkü süreçin nasıl işlediği üzerinde durarak gerek üniversitenin, gerekse sektörümüzün güçlü ve zayıf yönlerini ele aldı.

 

Uzun, herşeye rağmen üniversitelerin çok önemli bilgi ve düşünce merkezi olduğunu, pratiğe yönelik eksikliklerin çok rahatlıkla aşılabileceği, bu noktada öğrencilerin özgüven ve uluslararası bilgi enformasyonuna açık olmalarının ve araştırmacı bir kimlik oluşturmalarının pek çok sorunun kolaylıkla aşılmasını sağlayacağını ifade etti.

 

Nesip Uzun konuşmasında ayrıca Türkiye’de işletmelerin yeteri kadar kurumsal olmadıkları, işletmelerin ve olayların fazla abartmadan bugünkü teknolojik dijital dünyada sahip oldukları bilgi ile eğitim alanlarının entegrasyonunu kolaylıkla sağlayabileceklerini de vurguladı.

yazar

E-bülten için e-posta bırak