Koln Messe - living kitchen Madrid tanıtımı gerçekleşti.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Koln Messe - living kitchen Madrid tanıtımı gerçekleşti.

07-11-2018
Koln Messe - living kitchen Madrid tanıtımı gerçekleşti.
Köln Messe tarafından gerçekleştirilen ve kendi grubunda en önemli trend ve yeniliklerin sergilendiği fuar olan IMM Mobilya ve İmm Living Kitchen 2019 fuarı 15-21 Ocak tarihleri arasında Almanya Köln kentinde gerçekleşecek.Fuarın tanıtımı ve uluslararsı lansmanı için bu yıl da yine değişik ülkelerde tasarım dünyasının önemli merkezlerinde sunumlar ve ziyaretler gerçekleştirildi.

Bu yıl başında Nisan ayında gerçekleşen Hollanda- Amsterdam tanıtımından sonra bu kez de 5-6 eylül tarihlerinde İspanya’nın Madrid kentinde 60’ı aşkın uluslararası basın davetlisiyle IMM Koln Living Kitchen fuarı tanıtımı gerçekleşti.Ekin Yayın grubu olarak katılımını gerçekleştirdiğimiz davette, Messe fuarcılık Gn Müdürü ve Messe icra kurulu başkanı Gerald Böse ‘’Bu yılki fuarın farklılaşan konseptini anlattı. Değişik ülkelerden tasarımcıların da yer aldığı sunum toplantısında Böse, Messe’nin hem trendleri belirleyen ama aynı zamanda pek çok alanda olduğu gibi Mutfak  mobilyalarında gelişen yeni eğilimlerin ve çoklu teknolojilerin bilgi teknolojileriyle birlikte sunulduğu yenilikler dünyasının buluştuğu bir dünya. Bu arada sadece Mutfaklar yok ev mobilyalarının en son trendleri iş dünyasıyla içselleşen yeni çalışma disiplinleri ve uygulamalar da bu fuarda bolca var. Günluk hayatımıza giren teknoloji şüphesiz tüm versiyonlarıyla artık mobilya ve mutfak  dünyasında da yer aldı,  bunları fuarda daha detaylı görme imkanımız olacak. ‘’ dedi. 

 Madrid etkinliğine Koln Messe’nin  Orgatec organizasyonunda yer alan tüm önemli yöneticileri,  Claire Stainbrück, Karin Pollerhoff, Matthias Pollmann, Katharina C. Hamma?Herbert Marner, Markus Majerus?de katıldılar. 

Bu yıl pek çok yeniliklerle açılacak olan Köln Masse –Living Kitchen 2018 fuarına Türkiye’den de pek çok mobilya ve mutfak ekipmanları  firmamız yer alıyor. Ekin yayın grubu’nun da yer alacağı bu yılki fuara her yıl olduğu gibi bu yıl da ülkemizden önemli  ziyaretçinin de  gideceği tahmin ediliyor. 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak