Kelebek Mobilya, Düzce fabrikasına 10 milyon dolar yatırım yapıyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Kelebek Mobilya, Düzce fabrikasına 10 milyon dolar yatırım yapıyor

28-06-2016
Kelebek Mobilya, Düzce fabrikasına 10 milyon dolar yatırım yapıyor
Kelebek Mobilya, Düzce’de bulunan fabrikasına 10 milyon dolar yeni yatırımıyla üretim kapasitesini yüzde 25 artırıyor. Kelebek, 10 bin metrekarelik alana kurulacak ek tesis ile 200 kişiye ek istihdam sağlayacak.

Kelebek Mobilya tesislerine yönelik yeni yatırımlar hakkında açıklama yapan Doğtaş Kelebek Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan "2012 yılında gerçekleşen Doğtaş-Kelebek birleşmesinin ardından tam entegrasyon sağlandı. Geçen üç yılda yüzde 82'lik önemli bir büyüme gerçekleştik. Hedefimizde global pazarlar var ve emin adımlarla ilerliyoruz. 2018 yılı sonuna kadar 3 kat büyüme ile 1 milyar TL ciro hedefliyoruz. Bu büyüme hedefi doğrultusunda tesislerimizi de güçlendirmeye devam ediyoruz. Mevcut kalitemizi artırmak için, tesisin depolama alanlarına, döşeme ve panel üretim gruplarına yeni makineler ekleyeceğiz ve bu alanlar için de yenileme çalışmaları yapıyoruz" dedi.

yazar

E-bülten için e-posta bırak