Kastamonu’dan Beverly Hills’e

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Kastamonu’dan Beverly Hills’e

16-06-2016
Kastamonu’dan Beverly Hills’e
Türkiye’nin küçük ve güzel bir şehrinde başlayan heyecanlı yolculuğumuz, bugün 93 ülkede başarıyla devam ediyor. Türkiye ekonomisinin büyüklüğünden güç alarak yurt içindeki başarımızı yurt dışına taşıyarak sağlam adımlarla büyümeye devam ediyoruz.

KASTAMONU Entegre'nin Tataristan Alabuga SEZ bölgesinde faaliyet gösteren, Avrupa’nın en büyük kapasiteli MDF tesisinde yaptığı 2. MDF hattının montajı kısa bir süre önce tamamlandı ve bu hattaki ilk levhamız 5 Nisan 2016’da üretildi. Bu üretimle Alabuga MDF, dünyanın en büyük MDF tesislerinden biri oldu. Bugün beş ülkede, 10 lokasyonda, 13 fabrikada ilk günkü heyecanla ve kaliteyle üretim yapan; 5 bin 400 çalışanımızla dev bir aile haline geldik.

 

Yurt dışına yatırım yapan sektörün ilk ve tek şirketi olan Kastamonu Entegre, artık tesisi bulunan tüm ülkelerde ortak kurum kimliğine sahip bir şirket ve güçlü bir global marka olarak görülüyor.

Sektörümüzde bir ilke daha imza attığımız diğer bir konu ise, Turquality Projesi oldu. Kastamonu Entegre, sektöründe Turquality belgesi alan ilk şirket olarak tescillendi. Kastamonu Entegre markası, Ekonomi Bakanlığı’nın “10 yılda 10 dünya markası yaratmak” vizyonu ile yurt dışındaki olumlu “Türk Malı” imajına katkıda bulunmaya devam edecek.

Bunun ilk güzel örneklerini de geçtiğimiz günlerde gösterdik. Dünyanın üretim ve ihracat merkezi haline gelen Çin ve Tayvan pazarına ilk sevkiyatla girmeyi başarırken, Los Angeles'in batı kısmında bulunan ve ünlülerin şehri olarak anılan ABD'nin en pahalı emlak pazarı olan Beverly Hills’deki konforlu yaşam alanlarına ürünlerimizle değer katmaya başladık.  Ürünlerimizi, dünyanın 93 ülkesine ulaştırarak Türkiye’nin markalaşmasına katkı sağlıyoruz.

yazar

Ayın yazısı

E-bülten için e-posta bırak