KASTAMONU ENTEGRE YANGINA DAYANIKLI AHŞAP LEVHA ÜRÜNLERİ İLE FARK YARATIYOR

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

KASTAMONU ENTEGRE YANGINA DAYANIKLI AHŞAP LEVHA ÜRÜNLERİ İLE FARK YARATIYOR

24-09-2014
KASTAMONU ENTEGRE YANGINA DAYANIKLI AHŞAP LEVHA ÜRÜNLERİ İLE FARK YARATIYOR
Hayat Holding çatısı altında faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, yangına dayanıklı ve gelişmiş teknik özelliklere sahip Medepan-Fr ve Teknopan-Fr ile mobilya ve iç dekorasyon dünyasında, tüketiciye güvenli ürün seçenekleri sunuyor.
Orman ve ağaç ürünleri sektöründe 45 yıldır üretim yapan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, MDF (Orta Yoğunlukta Lif Levha) ve yonga levha gruplarında yer alan yangına dayanıklı Medepan-Fr ve Teknopan-Fr ürünleri ile günlük hayatta müşteri memnuniyetini ve beğenisini artırmaya devam ediyor.

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayinin yeni ürün yelpazesinde yer alan MDF ürünü Medepan-Fr ve Yonga levha ürünü Teknopan-Fr düşük tutuşma değerleri ile tercih edenlerin beğenisini topluyor. Yangına dayanıklı dekoratif ürünler için ana gövde olarak kullanılabilen MDF Medepan-Fr ve Yonga levha Teknopan-Fr, mobilya ve iç dekorasyon, fuar standları, sinema mobilyaları, otel dekorasyonu, duvar ve tavan kaplamaları, resmi kurumlarda (kütüphane, okul vb. ), hastane, bölme duvarları ve kapılar gibi her türlü alanda dekoratif kaplama malzemesi olarak kullanılabiliyor.

Düşük tutuşma değeri, düzgün ve homojen yüzeye sahip Medepan-Fr ve Teknopan-Fr, Avrupaları Normları EN 13501-1 standardına göre b-s2 do sınıfında sertifikalıdır.
yazar

E-bülten için e-posta bırak