Karebant Karesafe, işyerleri ve çalışanları sigortalıyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Karebant Karesafe, işyerleri ve çalışanları sigortalıyor

21-07-2018
Karebant Karesafe, işyerleri ve çalışanları sigortalıyor
Günümüzde başarılı üretimin yanında, firmalar farklı argümanlar ve çalışma biçimleriyle hizmetlerini sürdürüyorlar.

Müşteri ilişkilerinin oluşturulmasında ve sürdürülebilir iş ortaklıklarında klasik hizmetler dışında her iki tarafı da memnun eden ve bundan kazanç elde eden yeni fikirler bu ilişkilerin devamını da sağlayan önemli açılımlardır. 

Kenarbant  firması da  pazarlama ve satış stratejisinde müşterileri için geliştirdiği Karesafe sigortalama sistemini  tüm çözüm ortaklarına  uyguluyor.

 Buna göre Karebantın  kenarbantları kullanan işyerleri Karebant’ın Doğa sigorta şirketiyle yaptığı çözüm ortaklığı sonucu hem işyerleri hem de o işyerinde çalışan elemanlar sigortalanıyor. Aynı zamanda firmanın makinaları, stokları ile firmanın yaşayabileceği yangın, su baskını, hırsızlık vb tehlikeler ile çalışanların iş kazalarını kapsıyor.  

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak