İ.Ü. Orman Fakültesi 4. Kariyer Günleri Etkinliği

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

İ.Ü. Orman Fakültesi 4. Kariyer Günleri Etkinliği

15-05-2012
İ.Ü. Orman Fakültesi 4. Kariyer Günleri Etkinliği
İstanbul Üniversitesi Kariyer Geliştirme Merkezinin 24- 25 Nisan tarihlerinde Orman Fakültesinde düzenlediği Kariyer Günleri etkinliğinin ilk gününde MAKSDER adına kurucu Gn Sekreter Ekin Yayın Grubu imtiyaz sahibi Nesip Uzun, Çebi A.Ş adına İsmail Salın, Samet A.Ş adına Noyan Özkara ve Ömer Çil birer konuşma yaptılar.
MAKSDER adına konuşan Nesip Uzun, derneğin kuruluş amaçlarını, ilke ve prensiplerini anlatarak Türk mobilya sanayisinde aksesuarın önemini, pazar payını ve dünya ölçeğinde Türk aksesuar imalatçılarının büyüyen gücünü birer power point sunumla katılımcılarla paylaştı. Sektörel mesleki örgütlenmenin ve sivil toplum yapılsnmasının ülkemiz ve sektörler açısından zorunluluğunu ifade eden Nesip Uzun, mobilya sektörünün son on yılda bunu OMSIAD, MOSDER, MUDER, MOBDER, MOBSAD ve MAKSDER gibi önemli meslek örgütlenmeleriyle başardığını, bu gün, sektörün büyük bölümünün bu yapılanmalarda temsil gücüne ulaştıklarını söyledi.

ÇEBİ A.,Ş. adına toplantıya katılan İsmail Salın, firmalarının gelişim sürecini özetleyerek, firmanın kalite pazarlama ve vizyonunu anlatarak aksesuar üretiminde ulaştıkları boyutu ve yeni yapılanmalarını yatırımlarını anlattı.

SAMET A.Ş adına konuşan ve firmanın vizyonunu anlatan Noyan Özkara firmalarının dünya aksesuar pazarındaki gelecek hedeflerini anlattıktan sonra kendisi de Orman Endüstri Mühendisi olan Ömer Çil mezun olduğu bu camiada SAMET gibi bir firmada çalışmanın avantajlarını ve kurumsal bir firmanın kendisine kattığı artıları anlatarak bu başarıyı öğretmen ve öğrencilerle paylaştı.

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinde OREM tarafından gerçekleştirilen etkinliğe, Bartın Üniversitesi, İsparta Üniversitesi, K. Maraş Sütçü İmam Üniversitesilerinden oğrenci ve akademisyenler katıldı.
yazar

E-bülten için e-posta bırak