İstanbul Yeşilköy’de Endüstri 4.0 zirvesi gerçekleşiyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

İstanbul Yeşilköy’de Endüstri 4.0 zirvesi gerçekleşiyor

04-10-2019
İstanbul Yeşilköy’de Endüstri 4.0 zirvesi gerçekleşiyor
Endüstri 4.0 ile ilgili çok şey söylenir ama sektör sektör gerçekleşmiş uygulama örneklerini bir arada görmek her zaman mümkün değildir. İstanbul Yeşilköy’de gerçekleşen Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi, bugün son kez kapılarını açıyor. Zirve bugün saat 18:00’a kadar ziyaret edilebilecek.

Endüstri 4.0 alanında yapılan yatırımların uygulama örneklerini sektör sektör ele alarak büyük küçük tüm firmalara rehber olan Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi, yoğun katılımla geçen iki günün ardından bugün son kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

İşin bugününü ve geleceğini gözler önüne seren Zirve’de şirketlerin gündemi belirleniyor.

PANELLERDE ENDÜSTRİ 4.0’IN NABZI TUTULUYOR

Zirve boyunca süren ve yoğun katılımla gerçekleşen panellerde Endüstri 4.0 alanında yol gösteren örnek uygulamalar ve firmaların güncel çalışmaları, sektör temsilcileri tarafından masaya yatırılıyor.

Endüstri 4.0 Uygulamaları Zirvesi’nde 3 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek panellerin konu başlıkları; KOBİ’ler için Endüstri 4.0 Çözümleri, Otomotiv-Beyaz Eşya Sektöründe Endüstri 4.0 Uygulamaları, Gıda, Yiyecek, İçecek, İlaç, Ambalaj ve Hızlı Tüketim Sektörlerinde Endüstri 4.0 Uygulamaları olacak.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak