Işık Ahşap yeni ürünlerinin lansmanını yaptı.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Işık Ahşap yeni ürünlerinin lansmanını yaptı.

30-04-2022
Işık Ahşap yeni ürünlerinin lansmanını yaptı.
İÇ MEKAN TASARIMLARINA YENİ VE ÖZGÜN BİR DOKUNUŞDünyadaki teknolojik gelişmelerin hızlı dönüşümü ve tasarım dünyasındaki trendlerin hızlı değişimi, üretici firmalara önemli görevler yüklüyor, değişen müşteri memnuniyetleri ve görsel beğenilere uygun sürekli yenilikler gerçekleştirmek, yaşamı kolaylaştıracak yeni ürünler koleksiyonlarına eklemek artık sıradan bir olaya dönüşüyor.

          Işık ahşap gerek panel yüzeylerinde gerekse de üretiminin önemli bir kısmını oluşturan parke üretiminde güncel trendleri ve bunlara yönelik talepleri doğru çözümlerle ölçekleyerek müşteri memnuniyetini canlı tutuyor.

Işık Ahşap, duvar panelleri ile “Faydalı Ürün” sertifikası almaya hak kazandı

Teknoloji günlük hayatımızın içine pratik ve zamandan tasarruf sağlayan yenilikler getiriyor. Teknolojik gelişmeler doğrultusunda sürekli iyileştirilen kalite yönetim sistemi ile modern çağın çizgilerini taşıyan “Işık Ahşap” duvar paneli tasarımlarına yepyeni bir soluk getirdi.

 

Ürettiği yeni duvar panelleri ile “Faydalı Ürün” sertifikası almaya hak kazanan Işık Ahşap yeni buluşunun lansmanını yaptı. Duvar Lambrisi olarak da bilinen bu yeni ürün tasarımcıların uygulamak istediği yüzey, iç mekânda duvar, tavan, dolap kapakları gibi alanlarda özgürce kullanılmak için tasarlandı.

 

Mevcutta lambri uygulaması tek parça halinde yapıldığından desen, tasarım ve renk değişimi yapmak neredeyse imkânsız hale geliyordu. Değişikliğe gidilmek demek yapılan işlemlerin hepsinin tekrarlanması demekti. Bu da maliyete ve zaman kaybına neden olmaktadır. Işık Ahşap geliştirdiği ürünler bu uygulamaya oldukça pratik yenilikler getirdi. Takılır sökülür olarak lambri uygulamasının iki parçaya böldüğü ürününde 1. Parça zemine uygulanan Lambri sabit olarak kalırken 2. Parça çıta ve ekler sökülüp takılabilme özelliğine sahiptir.

Renk ve desen değişimlerinde bu uygulama sayesinde 2 farklı renk modeli de çalışılabiliyor. Uyguladığınız yüzeyin renk ve desenin de değişiklik yapmak istediğinizde sadece çıta ve eklerin sökülüp takılması ile hem maliyet tarafında avantaj sağlanmış oluyor, hem de oluşan zaman kaybı ortadan kaldırılıyor.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak