"İnterzum ödülü: akıllı malzeme ve tasarım" 2021’e davet

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

"İnterzum ödülü: akıllı malzeme ve tasarım" 2021’e davet

19-04-2021
Mayıs 2021’deki etkinlik ile interzum, ilk kez ve kalıcı olarak tamamen dijital bir ticaret fuarı haline gelecek. İnterzum’un yeni dijital platformu interzum @home, ortakların ihtiyaçlarınıza göre özel olarak tasarlanmış başarılı bir dijital ticaret fuarı deneyimi ile birlikte uluslararası erişimlerini zenginleştirmelerine olanak tanır. Bu, dünya çapında daha fazla uluslararası karar vericiye, fikir liderine ve çoğaltıcıya dijital olarak ulaşılabileceği anlamına geliyor.

"İnterzum ödülü" 2021, interzum @home dijital platformundan da yararlanacak: kazananlar, ticaret fuarının 1. gününde interzum @home'da kapsamlı bir şekilde sunulacak.

"İnterzum ödülü: akıllı malzeme ve tasarım" 2021'e davet

Uluslararası bir mobilya ve iç tasarım tedarikçisi endüstrisinden en iyi ürünler, "interzum ödülü" için uluslararası bir jüri tarafından seçilir: akıllı malzeme ve tasarım. Koelnmesse'nin Red Dot işbirliği ile 11. kez ev sahipliği yaptığı tasarım yarışmasına katılım sadece interzum @home katılımcılarına ayrıldı. Ödül, tasarımın katma değerli bir faktör olarak önemini vurguluyor ve kazananlar tarafından kendilerini daha geniş pazardaki rakiplerden ayırmak için uygun bir etiket olarak kullanılıyor.İnterzum @home 2021 katılımcısı olarak, ürünlerinizi interzum ödülüne 12 Nisan 2021 tarihine kadar dijital ve ücretsiz olarak kaydettirmeye ve ürün yeniliklerinizle tasarım becerilerinizi sergilemeye davetlisiniz.

https://www.interzum.com/events-home/interzum-award/

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak