Interzum @home 2021, Konuşmacılar Köşesi ve interzum ödülleri

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Interzum @home 2021, Konuşmacılar Köşesi ve interzum ödülleri

08-04-2021
Interzum @home 2021, Konuşmacılar Köşesi ve interzum ödülleri
interzum @home 2021, bu yıl sektörün en yeni gündem konularını yayınlamak için,Üç küratörlü dijital sahne ve materials.cologne konferansı ile Koelnmesse, mobilya ve iç mekanlardaki önemli gelişmelere odaklanıyor.

https://www.interzum.com/events-home/program/

Mobilya endüstrisinde gündemdeki konular nelerdir? Tedarikçi firmaların mağazalarında ne gibi şaşırtıcı yenilikler var? Ve hepsinden önemlisi, ileride ne var - endüstrinin gelecekte hangi iş anlaşmaları, hangi ihtiyaçları ve hangi ortamı öngörmesi gerekiyor? Sanal interzum @home'daki dijital etkinlik programı, çeşitli aşamalarında bu soruları yanıtlamayı amaçlamaktadır. Trendleri dijital olarak ve canlı olarak deneyimleyin - on bir ülkeden 30 uzman konuşması ve atölye çalışmalarındaki isteğe bağlı içerik işte tam olarak budur. Javier G. Fernandez (Singapur Tasarım ve Mühendislik Üniversitesi), Steffen Salinger (Artemide CEO'su) ve Profesör Harald Kloft (Yapısal Tasarım Enstitüsü, TU Braunschweig) gibi en iyi uluslararası konuşmacılar disiplinler arasında ilham verecek. Sonuçta, interzum @home'da, mutlak önceliğe sahip olan tek başına  bir iş değildir - sektörün gelecekteki girişimcilik başarısını teşvik etmek için sunulan “düşünmek için yiyecek”, interzum'un dijital fuarının  başarısı söz konusu olduğunda  önemlidir.

Katrin de Louw (Trendfilter), önümüzdeki beş yıl içinde mobilya tasarımını ve iç mekanları etkileyen tasarımla ilgili tüm trendler için en iyi platform olan interzum Trend Stage'in küratörlüğünü yapacak. Sosyal trendler, piyasadaki gelişmeleri yönlendirme konusunda yeni teknik olanaklar kadar önemli bir role sahiptir. Ek olarak, bu sanal sahne malzemeler, yüzey ve renk trendleri, çevre dostu ve sürdürülebilir ürünler ile yarının ve ötesinin iç tasarım konseptleri ile ilgili her şeyi sergileyecek.

Dr. Sascha Peters tarafından kurulan geleceğe yönelik ajans Haute Innovation, "Yeşil Akıllı Malzemeler" dijital sahnesinde, ahşap yüzeyler için dokulu boyalar, 3D gibi sektör için büyük potansiyele sahip sürdürülebilir malzeme yenilikleri ve akıllı teknolojiler sunacak. Havadaki ince parçacıkları temizleyebilen baskılı ahşap pencereler veya şehir mobilyaları. Tüketim kültürünün döngüsel ekonomiye dönüşümünün birçok yönü de incelenecektir. Toplam 32 ders planlanıyor ve Finlandiya, İsrail, Meksika, Singapur ve Vietnam dahil olmak üzere on ülkeden 30 konuşmacı en son bilgileri sağlayacak.

Sürdürülebilirlik, döngüsel ekonomi ve karbon ayak izleri konusunda artan kamu bilinci ile yıpranmış yatakların yeniden kullanımı ve geri dönüşümü de önem kazanıyor ve bu nedenle yayıncılar Ferdinand Holzmann Verlag'ın küratörlüğünü yaptığı “Yatak Geri Dönüşümü” aşamasının odak noktası. Acı verici gerçek şu ki, şu anda yalnızca Avrupa'da her yıl yaklaşık 35 milyon şiltenin bertaraf edilmesi,

çöplük veya yakma. Bu nedenle, mobilya üretim sektörü için "Möbelfertigung" Page ticaret dergisine odaklanan ağ, yatak endüstrisinin 2/3 büyük ismini dijital sahneye taşıyor - Auping, Agro International, BASF ve Mattes Ammann.

Sahne ayrıca Alman Yatak Derneği ve ABD merkezli gibi bir dizi uluslararası endüstri dernekleri tarafından desteklenecek.

Uluslararası Uyku Ürünleri Derneği (ISPA). Tüm izleyiciler, derslerin ve panellerin heyecan verici bir karışımını bekleyebilir.

“Materyal-cologne” platformunun ve tasarım ve inovasyon konferansının birincil odak noktası, materyaller ve sürdürülebilirlik olacaktır. Interzum @home ile işbirliği içinde, etkinliğin kurucusu Martin Beeh, uluslararası uzmanların malzemelerle ilgili konularda uzman derslerini ve her şeyden önce tasarımcılar, mimarlar, iç mimarlar ve yenilikçi şirketlerin karar vericileri. Malzeme bilimcisi ve tasarımcısı Beeh, "Interzum tedarikçi fuarının başlangıcını tamamen dijital bir ticaret fuarı formatı olarak işaretlemek için, derslerin ve ustalık sınıflarının kısa bir özetini çevrimiçi olarak Materials.cologne.TV'de yayınlayacağız," diyor malzeme bilimcisi ve tasarımcı Beeh. konferansın yeni, ek özelliği.

Heyecan verici etkinlik programına ilişkin ilk genel bakışı çevrim içi olarak

https://www.interzum.com/events-home/program/

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak