Intermob 2018 Bu Sene Daha Büyük Ve Daha Kapsamlı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Intermob 2018 Bu Sene Daha Büyük Ve Daha Kapsamlı

21-07-2018
Intermob 2018 Bu Sene Daha Büyük Ve Daha Kapsamlı
31. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri Fuarı ve 21. İntermob Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı 13-17 Ekim 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde ziyaretçilerine yeni rekorlar kırmaya hazırlanıyor.

2016 yılında ilk kez İntermob Fuarı bünyesinde görücüye çıkan Promatt; Yatak İmalatı Yan Sanayi, Ekipman, Hammadde ve Makineleri Özel Bölümü iki yıl içinde yatak endüstrisinin cazibe merkezi olmayı başarıp, sektörün önde gelen firmaları ile yurt içi ve yurt dışından nitelikli ziyaretçileri bir araya getiriyor.

Promatt Özel Bölümü, sektörel beklenti ve ihtiyaçları karşılayıp verimliliği en üst seviyeye taşımak; lansman yılında elde edilen tecrübe doğrultusunda hem katılımcı hem de ziyaretçilere yeni pazarlara açılabilecekleri, marka bilinirliklerini güçlendirecekleri ve pazar payını artırabilecekleri bir ticaret platformu sunmak parolasıyla 13-17 Ekim 2018 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını üçüncü kez ziyaretçilerine açıyor.

2018 yılında, Tuyap Moskova Ofisi ile Rusya ve Polonya’daki tüm mobilya üreticileri, makine ve aksesuar ithalatçılarını yakalanarak, farklı medya kanallarını, dijital pazarlama araçlarını ve önemli firmalarla yüz yüze görüşmeleri içeren etkin bir tanıtım gerçekleştiriliyor. Tüyap yurtdışı ofisleri ve proje grubu ile firma ve sektör dernekleri ile temaslar gerçekleştirilip, tanıtım faaliyetleri dijital reklamlarla destekleniyor.

30’un üzerinde ülkeden 900’e yakın firma ve firma temsilciliğinin katılımı beklenen fuarlar, sektördeki tüm gelişmelerin ve yeniliklerin Türkiye ve Avrasya coğrafyasındaki ilk adresi olacak. Ağaç İşleme Makineleri ve İntermob Fuarları katılımcılarına yeni iş fırsatları yaratma ve mevcut iş ilişkilerini güçlendirme konusunda katkı vermeye bu yıl da devam ediyor. 

Bu ayrıcalığı tecrübe edebilmek için online davetiye doldurarak fuara hızlı girin vefuardaki yerinizi vakit kaybetmeden ayırın.

E-Davetiye dolduran ziyaretçilerimiz aradıkları ürün gruplarını girerek bunları tedarik edebilen katılımcılarımızı görebilecek; bu katılımcılarımıza randevu ve toplantı talebi gönderebilecekler. Katılımcılarımız ziyaretçilerden gelen bu talepleri değerlendirip, B2B toplantı programından takip edebilecek uygun buldukları taleplere olumlu cevap vererek toplantı saatlerini ve yerlerini netleştirebilecekler.

Reed Tüyap Fuarcılık tarafından düzenlenen İntermob Fuarı 2018 yılında 13-17 Ekim arasında Tüyap İstanbul’da gerçekleşecek. Ağaç İşleme Makineleri Fuarı ile eş zamanlı gerçekleşecek bu büyük buluşmayı kaçırmayın!

 

 

 

 

Ziyaretçilerin İlgilendikleri Ürün Grupları:  / İntermob Fuarı ve Promatt Özel Bölümü

%46-  Mobilya Aksesuarları

%45-  Ahşap ve Orman Ürünleri

%32- Mobilya Üretimi İçin Parça ve Malzemeler

%26- Aletler ve Ekipmanlar

%11- Kimyasallar

%8- Hizmetler ve Diğer Ürünler

%7- Yatak Üretimi ve Döşeme için Kullanılan Malzemeler ve Makineler

 

İntermob Fuar Kapsamı:

 

• Ahşap Orman Ürünleri ve Malzemeler

• Mobilya Aksesuarları

• Kimyasal Malzemeler

• Boya,Vernik, Cila ve Renklendiriciler

• Oturma Grubu ve Yatak Üretim Malzemeleri

• Üretim Alet, Ekipman ve Yardımcılar

 

Promatt- Ürün Grupları:

Yatak Üretim Hatları

Yatak Sanayi Makineleri

Tekstil ve Dolgu Malzemeleri

Yaylar ve Yay Sistemleri

Süngerler

Yatak Aksesuarları ve Parçalar

Test Laboratuarları

Yazılımlar CAD/CAM Sistemleri

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak