İKMİB İhracatın Yıldızları ödül töreni gerçekleşti.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

İKMİB İhracatın Yıldızları ödül töreni gerçekleşti.

04-05-2019
İKMİB İhracatın Yıldızları ödül töreni gerçekleşti.
Sektöründe en fazla ihracat yapan üyelerini başarılarından dolayı ödüllendiren, İKMİB’in düzenlediği İhracatın Yıldızları ödül töreni 5 Nisan 2019 Cuma günü Raffles Hotel, Zorlu Center’da gerçekleşti. Plastikten, kozmetiğe, ilaçtan kauçuğa, medikalden boyaya kadar kimya sektörünün farklı tüm alt grubu ve bileşenlerinde başarılı firmalar bu önemli gecede ödüllendirildiler.

Her katagoride 1. 2. Ve 3’nin seçildiği gecede, farklı kategoride onlarca firma Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle ve  İKMİB başkanı  ve Beta kimya A.Ş kurucusu Sn. Adil pelistler’in elinden şiltlerini aldılar. Kalabalık bir davetli tarafından izlenen gecede yemekler ve konser eşliğinde devam eden gecede, mobilya sektörünün başarılı aktörleri de ödüllerini aldılar. 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak