İç Mekân Duvar Yüzeyi Uygulamalarında Yeni Trend; AGT Duvar Profilleri

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

İç Mekân Duvar Yüzeyi Uygulamalarında Yeni Trend; AGT Duvar Profilleri

30-04-2022
İç Mekân Duvar Yüzeyi Uygulamalarında Yeni Trend; AGT Duvar Profilleri
Parke ve Panel sektörlerinin lider markası AGT, duvar yüzey çözümleri ile de ahşap bazlı panel sektörüne yeni bir kategori açarak, pazarını çeşitlendirdi. AGT’nin duvar yüzeyleri için geliştirdiği duvar profilleri son dönemde ev dekorasyonlarının vazgeçilmez ürünü haline geldi. AGT duvar profilleri, duvarlarınıza renk ve desen getirmekle kalmıyor, klas bir görünüm de kazandırıyor.

          Ahşabı Geliştiren Teknoloji ifadesinin kısaltması olan AGT, duvar profili ürün grubu ile dekorasyon trendlerine yeni bir malzeme kazandırdı. 5 kıtada 1000’den fazla temsilcilikte satışa sunulan AGT ürünlerine Dekorasyon Ürün Grubu da eklendi. AGT duvar profili mekâna kattığı zengin görünümün yanı sıra, kolay ve hızlı montaj özelliği ile de mimarların işini kolaylaştırıyor. Pek çok mimar projesinde AGT duvar profillerini ekleyerek hem tasarımında fark yaratıyor hem de projelerin kısa sürede tamamlanmasını sağlıyor.

  AGT duvar profilleri, bugün pek çok mimar ve iç mimarın tercihi. Sektörde fugalı olarak da bilinen boşluklu tasarımları da barındıran duvar profili modelleri AGT’nin patentli ürünleri. Ahşaba verilen farklı desen seçeneklerinin trend renk kartelasındaki ürünlerle kaplanmasıyla oluşan duvar profili koleksiyonları mekânın antresinde, TV ünitesinde ya da yatak başında birbirinden şık çözümler haine gelebiliyorlar. AGT duvar profili pek çok prestijli villa, yalı, rezidans ve otel projesine de prestij katan malzeme olarak biliniyor.  AGT duvar profilleri hakkında detaylı bilgi almak için www.agt.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak