Häfelenin Tasarım Ödüllü Yeni Ürünü: ROTA DÖNER MASA DONANIMI

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Häfelenin Tasarım Ödüllü Yeni Ürünü: ROTA DÖNER MASA DONANIMI

13-05-2014
Häfelenin Tasarım Ödüllü Yeni Ürünü: ROTA DÖNER MASA DONANIMI
Häfele yeni ROTA döner masa donanımı ile çalışma odası, toplantı odaları, çocuk odaları, yemek odaları gibi yaşam alanlarına mükemmel bir çözüm getiriyor. Mobilyanın dekoratif çerçevesi gibi görünen bölümü ROTA?nın özel mekanizması sayesinde kullanıldığı mekanlarda yer tasarrufu sağlayan bir masaya dönüşüyor.
Mobilyada depolama alanının tamamının kullanılmasını sağlayan bu donanım ile dolap içindeki alan kaybı ortadan kalkıyor. ROTA Döner Masa Donanımı sert ve yumuşak zemin yüzeylerine göre farklı tekerlek seçenekleri ile rahat bir çalışma imkanı sunarken zemine de zarar vermiyor.

İSMOB Fuarında TELESET firması tarafından iki ROTA döner masa donanımı kullanılarak oluşturulan mobilya, 2014 Yılı En İyi Aksesuar Tasarımı ödülüne layık görülürken, yine ROTA döner masa donanımının ve üç farklı model Häfele kulbunun sergilendiği genç odası ise 2014 Yılı En İyi Genç Odası Tasarımı ödülünü aldı.

Häfelenin fark yaratan aksesuarları mobilyayla buluşuyor, yaşam alanları daha işlevsel ve konforlu hale geliyor. 90 yıllık deneyimi ve güvenirliği ile müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan ve geliştirilen ürünler sunan Häfele, İstanbul Dudulluda bulunan merkez mağaza ve stok alanlarını içeren tesisleri ve yurt çapında konumlanan franchise mağazalarıyla iş ortaklarına ve son tüketiciye daha hızlı ve verimli hizmet sunmayı hedefliyor. Türkiye pazarında mobilya, kapı aksesuar ve donanım alanlarında hizmet veren Häfele, uzman kadrosu ve sektörde eşi bulunmayan 100 binin üzerinde farklı üründen oluşan geniş yelpazesiyle iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun çözümleri tek elden sunuyor.
yazar

E-bülten için e-posta bırak