Haworth Ideation Buluşması Ersa Ideas House’da Gerçekleşti.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Haworth Ideation Buluşması Ersa Ideas House’da Gerçekleşti.

08-05-2017
Haworth Ideation Buluşması Ersa Ideas House’da Gerçekleşti.
Türkiye ve dünyada çok sayıda sektörden kullanıcısının mobilya, tasarım, üretim, mimari ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ve yüksek kalitede çözümler sunan Ersa, 2014 yılından bu yana Türkiye’deki tek yetkili temsilciliğini yürüttüğü Haworth iş birliğiyle gerçekleştirdiği "Ideation" buluşmasında sektörden önemli isimlerle bir araya geldi.

Haworth Ideation Avrupa ekibinden Çalışma Alanı Stratejisti Robert Mokosch-Wabnitz’in konuşmacılığını üstlendiği buluşmada; günümüz çalışma alanları, çalışma kültürü ve akıllı teknolojilerin geleneksel ofis tasarımı üzerindeki etkisi konuşuldu. Ofis mobilyası alanında geliştirdiği çözümlerle dünya çapında üne sahip olan Haworth, inovasyon ve verimliliği odağına taşıyan mekânlar sunuyor.

Türkiye’nin önde gelen mimarlık ofisleri ve proje yönetimi firmalarının katıldığı “Ideation” buluşması; Ersa’nın sosyal etkileşim, mağaza deneyimi ve çalışma alanı için “Core Ideas” yaklaşımını yansıtan SANALarc imzalı Ersa Ideas House’da gerçekleşti. Mimarisi ve iç mekân uygulamalarıyla yaratıcı süreci destekleyen Ersa Ideas House, bu yıl Türkiye Mimarlık Yıllığı listesinde yer almıştı.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak