Gentaş’tan üç yeni ürün İntermob fuarında tasarımcılara ilham verecek

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Gentaş’tan üç yeni ürün İntermob fuarında tasarımcılara ilham verecek

09-10-2019
Gentaş’tan üç yeni ürün İntermob fuarında tasarımcılara ilham verecek
Türkiye’nin Laminat sektöründe global markası Gentaş desen ve dekorlarıyla yine tasarım dünyasını coşturuyor.Köln İnterzum fuarında sergilediği desenlerden sonra 5 ay gibi kısa bir sürede desen dünyasına yeni renk ve çizgilerini sunan Gentaş, Tüyap İntermob fuarında bu yılki teması Galaksinin gizemi olacak Fantastik ve gizemli bu dünyayı, olağanüstü renk ve çizgilerle yaşamımıza katarak farklılık yaratacak. Fazlasını fuarda sizler de göreceksiniz.

Galaksinin gizeminden ilham alan Gentaş’ın yeni koleksiyonu

Koleksiyonumuzu yepyeni bir bakış açısı ile tasarlarken,doğadan aldığımız ilhamı evrenin sınırsız güzelliğinde bütünleştirerek mekanlara taşımak için uçsuz bucaksız bir yolculuğa çıktık.

Bilinmeyenin yarattığı cazibeye dayanarak birleştirdiğimiz renklerin, çizgilerin ortak noktalarında kaybolduk. Kara delik fotoğrafının elde edilmesindeki mucizeye inandık, Sonra o fotoğrafa bakarken bulduk kendimizi. Miheng taşımız da bu eksende, evrendeki birçok molekülden dünyamıza oradan tüm ürün geliştirme  süreçlerimize yansıdı.

 

Translucent Laminat ile Tasarımda Sınır Yok

İstenilen her türlü tasarım , renk ve desenin basılmasıyla elde edilen Translucent laminatlar, yüksek dayanıklılık özelliklerinin yanında ışık geçirgenliği ve aydınlatma özellikleriyle de ön plana çıkıyor.

Translucent laminatlar; tavanlar, tavan kaplamaları,asansörler ,mutfak çekmeceler,, tezgahlar,bar masaları, yemek masaları ve daha birçok alanda dekoratif çözümler sunuyor.

Mikro çizilmelere karşı özel bir katman ile imal edilen Translucent laminat,parmak izini en aza indirgeyen mat yüzeyi ile de dikkatleri çekiyor.

YENİ NESİL MUTFAK TEZGAHLARI

Kreasyonu yakın zamanda tamamlanacak yeni kompak tezgahlar ; renk alternatifleri, dayanım ve hijyen özellikleriyle fark yaratan çözümler sunuyor.

En önemli özellikleri ise;

Kolay temizlenebilme,

Yüksek darbe dayanımı,

Tüm mutfak tiplerinde yüksek nem dayanımı.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak