Gentaş İntermob 2019’da özel özel ürünleriyle göz doldurdu.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Gentaş İntermob 2019’da özel özel ürünleriyle göz doldurdu.

14-11-2019
Gentaş İntermob 2019’da özel özel ürünleriyle göz doldurdu.
12-16 Ekim tarihlerinde düzenlenen İntermob fuarı; yeni pazarlara açılmak ve mevcut pazar payımızı arttırmak adına önemli bir etkinlik olmuştur.Bununla birlikte daha çok gelecek planlarını içeren ve öncelikli ihtiyaçların tartışılacağı bir fuar olmuştur.

 

Ziyaretçi ve katılımcılar ile yapmış olduğumuz görüş alışverişlerinin bu anlamada sektöre de yön vereceğini umuyoruz.

Gentaş olarak; HPL ve CPL dekoratif laminatlar, dekoratif laminat paneller, werzalit ürün grupları ile mobilya ve yapı sektörü başta olmak üzere birçok sektöre çözüm ortağı oluyoruz.

2019 yılı ile lansmanına başladığımız yeni konseptimiz COSMOS serisinin İnterzum sonrası İntermob’da da lansmanını gerçekleştirdik.

Bu lansmanlar dahilinde, modern mimariye hitap eden renkler, özel yüzeyler ve yeni ürün gruplarımız ziyaretçiler ile buluştu.

Belirlediğimiz konsept üzerine oluşturduğumuz argümanların, yurtdışı ve yurt içinde beğeni görmesi de ekstra motivasyon kaynağımız oldu.

Ayrıca,

Heyecanını yaşadığımız diğer yeniliklerimiz ise; “Kompakt Tezgah” ile “Translusent” ürün gruplarımızdır.

Bu yeni ürün ve konseptimizin mimari alanda ses getireceğini düşünüyoruz.

 

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak