GENÇTEN YENİ ÜRÜN: Poliüretan Son Kat Beyaz Boya

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

GENÇTEN YENİ ÜRÜN: Poliüretan Son Kat Beyaz Boya

13-05-2014
GENÇTEN YENİ ÜRÜN: Poliüretan Son Kat Beyaz Boya
Türkiye?nin mobilya boyası ve vernik üretiminde lider markası Genç, yeni ürünü Poliüretan Parlak Son Kat Beyaz Boya?yı profesyonel üreticilerle buluşturuyor. Özellikle üstün kimyasal direnci ile banyo ve mutfak mobilyalarında mükemmel sonuçlar ortaya çıkaran bu ürün, ekstra parlaklık sunarken sararmaya karşı da yüksek direnç gösteriyor.
Ahşaba Değer Katıyoruz sloganıyla mobilya boyası ve vernik üretimi yapan sektörünün lider markası Genç, yeni ürünü Poliüretan Parlak Son Kat Beyaz Boyayı piyasaya sürdü. Mobilya endüstrisinde tüm iç mekan ahşap yüzeylere ve mobilyalara uygulanabilen bu ürün, özellikle kimyasal dirençli banyo ve mutfak mobilyalarında rahatlıkla kullanılabiliyor.

Yüksek sararma direncine sahip olan ve çok iyi yayılma özelliği gösteren Genç Poliüretan Parlak Son Kat Beyaz Boya, ayrıca güçlü yüzey sertliği ve homojen parlaklık dağılımı sağlamasıyla dikkat çekiyor. Dikey uygulamalarda akma yapmadan kolaylıkla kullanılabilen bu ürün, sprey ile uygulanabiliyor.

Polish öncesi ve polish sonrası parlaklık değerinin birbirine çok yakın olduğu bu yeni ürünün kolay polishlenebiliyor oluşu, profesyonellere kolaylık sağlayacak. Özellikle beyaz boyalarda çok sık görülen sararmalara karşı büyük bir direnç gösteren ve yüksek parlaklık sunan Genç Poliüretan Parlak Son Kat Beyaz Boya, profesyonel üretimlerde söz sahibi olmaya hazır.
yazar

E-bülten için e-posta bırak