Evogloss PET Kaplı Paneller ile Sağlıklı ve Uzun Ömürlü Yaşam Alanları

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Evogloss PET Kaplı Paneller ile Sağlıklı ve Uzun Ömürlü Yaşam Alanları

19-03-2021
Evogloss PET Kaplı Paneller ile Sağlıklı ve Uzun Ömürlü Yaşam Alanları
Kastamonu Entegre’nin, yeni teknolojiler ve son trendlerden yola çıkarak geliştirdiği Evogloss PET kaplı paneller, lekelere, çizilmeye ve solmaya karşı üstün dayanımının yanı sıra çevre dostu ve hijyenik yapısıyla da öne çıkıyor.

Ahşabın sıcaklığını iç mekânlara taşıyarak doğadan hayata köprü olan Kastamonu Entegre, ürünleriyle yaşam alanlarına değer katmaya devam ediyor. Markanın modern ve gelişmiş bir teknolojiyle ürettiği Evogloss PET kaplı paneller, yaşam alanlarını sağlık ve hijyenle buluştururken, tasarımcılara geniş bir özgürlük alanı sunuyor.

 

Yeni dekorlarla yeni kombinasyonlar

Lekelere, çizilmeye, çatlamaya ve solmaya karşı üstün dayanımı ile mutfaktan banyoya, salondan yatak odasına evin her noktasında güvenle kullanılabilen Evogloss PET kaplı paneller, zengin dekor seçenekleriyle mobilya ve iç mekân tasarımında çok farklı kombinasyonlara olanak tanıyor. Düz, ahşap, fantezi ve hologram olmak üzere 4 kategoride dekor seçeneği sunan Evogloss serisi yeni dekorlarını son trendlerden ilhamla tasarım dünyasıyla buluşturuyor.

 

Sağlıklı ve çevre dostu yaşam alanları için PET

Evogloss PET kaplı paneller, dekoratif niteliğinin yanı sıra çevre dostu  ‘yeşil ürün’ olarak da dikkat çekiyor. Zararlı kimyasallar içermediği için insan sağlığına ve çevreye zarar vermeyen PET yüzeyler, yanma esnasında sadece CO2 ve su salımı yaptığından düşük karbon salımına sahiptir. Ayrıca, zararlı mikroorganizmaların üremesine engel olarak yaşam alanlarında hijyenin korunmasına yardımcı olur.

 

Kalite ve estetikte yüksek performans

Yüksek UV direnci ile ışığın soldurucu etkisine karşı ilk günkü görüntüsünü uzun yıllar koruyan Evogloss PET kaplı paneller, Türkiye gibi güneş ışığını yoğun alan ülkelerde ideal seçimi oluşturuyor. Aynı zamanda üstün mikro çizik direnci sayesinde, yüzey temizliğinde kullanılan aşındırıcı malzemelerin yol açtığı parlaklık kaybından minimum düzeyde etkileniyor. Diğer kaplamalara oranla su, kahve, parafin ve etanol gibi maddelere karşı leke dayanımı oldukça yüksek olan PET’ler, yüzey kalitesi ile de fark yaratıyor. Pürüzsüz bir dokuya sahip PET kaplı paneller, farklı tasarım unsurlarıyla mükemmel uyum sağlarken, yüksek ısı dayanımı ve yüksek sertlik oranı ile uzun yıllar güvenli bir kullanım sunuyor.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak