Esfolyo, Unicol Tutkal markasıyla Türkiye pazarında

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Esfolyo, Unicol Tutkal markasıyla Türkiye pazarında

20-11-2017
Esfolyo, Unicol Tutkal markasıyla Türkiye pazarında
Sektörümüzün öncü firmalarından olan ESFOLYO KAPLAMA San. Ve Tic. Ltd. Şti. , İtalya’nın dünya çapında endüstriyel tutkal üretici olan UNICOL S.r.l.’nin distribütörlüğünü almış bulunmaktadır. 40 yıldan beri üretim yapan firma , Türkiye , Türk Cumhuriyetleri , Gürcistan , Ortadoğu bölgesinde distribütör olarak ESFOLYO ile birlikte çalışacaktır. Tutkal konusundaki çalışmalarımızın ürün müdürlüğüne 15 yıldan fazla tutkal konusunda deneyim sahibi olan Ufuk SAYIN getirilmiştir.

 

Stoğumuza giren ve sektörümüze sunmaya başladığımız ürünlerimiz başlangıç olarak aşağıdaki gibidir:

—    Membran pres tutkalları.

—    Sıcak pres uygulamaları için toz üreformaldehid tutkalı.

—    Profil ve pervaz sarma uygulamaları için APAO hotmelt
tutkallar.

—    L pervaz uygulamaları için hotmelt tutkallar.

—    Düz ve eğri kenar  bantlama
uygulamaları için  hotmelt
tutkallar.

—    Düz kenar bantlama uygulamaları için PUR hotmelt tutkalı.

Bu ürünlerimiz dışında Türkiye’ye uygulanan bölgeyi daha rahat görülmesini sağlayan ve tüketimin azalmasını sağlayan mavi renkli membran pres tutkalımız da normal membran pres tutkalımızın yanısıra stoklarımızda yerini bulmuştur.

1977 yılından beri son derece yüksek kaliteli endüstriyel yapıştırıcıları üreterek , dünya çapında 43’ün üzerinde ürünlerini ihraç etmektedir. Endüstriyel yapıştırıcılar sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle UNICOL şirketi her zaman ihtiyaçlarınız için mükemmel çözümler sunar. İmalat / ahşap işleri , ambalaj üretimi , kağıt endüstrisi , ayakkabı ve otomotiv endüstrileri alanında faaliyet gösteren ulusal ve uluslararası firmalarla ortak çalışarak , yalnızca ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak tasarlanmış en kaliteli ürünleri sunar.Ancak sadece yapıştırıcı tedarik etmeyiz ; ürünlerimizin performansını he zaman en iyi duruma getirmek için satış sonrası hizmetle müşterilerimize eşlik
ediyoruz.

İşimizin kalbi pazarlama ve müşteri taleplerine yanıt olarak yeni ürün ve çözümler tasarlayan , test eden ve geliştiren , son derece uzmanlaşmış bir kurum içi laboratuvardaki araştırma ve geliştirme bölümümüzdür. Bu amaçla UNICOL , müşterileri ve dış araştırma enstitüleriyle  doğrudan ilişki kurarak , giderek yenilikçi ve özelleştirilmiş ürünler oluşturmaktadır. UNICOL teknisyenleri her zaman en iyi tavsiyeyi sağlamak için yeni teknolojiler gereksinimlerinizle sürekli güncel olan üretim hatları kurarak müşterilerimize destek vermektedir.

 
yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak