Endonezya Uluslararası Mobilya Fuarı (IFEX) 12-15 Mart 2020’de

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Endonezya Uluslararası Mobilya Fuarı (IFEX) 12-15 Mart 2020’de

17-01-2020
Endonezya Uluslararası Mobilya Fuarı (IFEX) 12-15 Mart 2020’de
IFEX 2019’da en iyi rattan, ahşap mobilyalar, dış mekan mobilyaları ve eşsiz dekor ürünlerini vurgulayan çok çeşitli mobilya ürünlerini keşfedin. İfex 2020, Endonezya mobilyalarının küresel pazardaki güçlü popülaritesini kanıtlayan ülkenin en önemli mobilya fuarıdır. Mart 2019’da gerçekleşen fuarı başarısı bu yıl daha güçlü çalışmalarla destekleniyor.

IFEX artık Asya'da mutlaka katılınması gereken bir mobilya ve el sanatları şovu olarak kabul ediliyor ve her yıl Mart ayında düzenlenen Asya Mobilya Fuarı çemberinin bir parçası!

Endonezya'nın mobilya endüstrisi için öncü bir etkinlik olan IFEX, Endonezya'nın mobilya ve zanaat üreticilerini ve ihracatçılarını dünyadaki binlerce ticaret alıcısına bağlayarak endüstri ve hükümet tarafından Endonezya'nın küresel olarak mobilya ticaretini kolaylaştırmak için güçlü bir şekilde desteklenen Endonezya'nın dünyaya açılan penceresidir.  

IFEX, Endonezya'nın doğasının zenginliğinden esinlenerek yenilikçi tasarımı ve ince işçiliği mükemmel bir şekilde harmanlayan, en geniş özel mobilya ve zanaat ürünleri yelpazesiyle endüstriyi gururlandırıyor. IFEX, sektöre hizmet veren ve iş fırsatları açan gerçek mobilya pazarı haline gelmiştir.

12 - 15 Mart tarihleri arasında Cakarta'daki Soekarno-  Uluslararası Havaalanı ve Resmi Otellerine  ücretsiz gidiş-dönüş servis hizmeti verilecektir. Soekarno  Uluslararası Havalimanı'ndaki servis durağı, doğrudan Geliş Salonu'nda yer almaktadır. IFEX ekibi yardımcı olmak için yerinde olacaktır. Tüm servisler ücretsizdir

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak