Ekin Yayın Grubu StandıBuluşma Noktası Oldu

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Ekin Yayın Grubu StandıBuluşma Noktası Oldu

23-11-2016
Ekin Yayın Grubu StandıBuluşma Noktası Oldu
Standımız fuar boyunca çok yoğun şekilde misafirler  ağırlar, bazen ziyaret ettiğimiz bir müşterimizin iadei ziyareti., bazen yıllar önce tanıdığımız bir sektör temsilcisi bazen da Türkiye’nin sektörle ilgili Üniversitelerinden gelen akademisyen dostlarımız, bizlere araştırma yazılarıyla destek veren hocalarımız, yayın kurulu ve danışma kurulumuzda, hakem heyetimizde yer alan değerli hocalarımız burada soluklanırlar. Bununla da kalmaz Üyesi olduğumuz uluslararası sektör yayıncıları derneği FSM ve Mobilya yayıncıları birliği IAFP ’ ye üye yayın grupları ve basının da buluşma noktasıdır Ekin Yayın Grubu standı. 

Ekin Yayın Grubu StandıBuluşma Noktası Oldu

 

Bu yıl herkes gibi Ekin Yayın Grubu olarak bizler de iyi hazırlandık. Bu yılın bizim için özel önemi ise yayıcılığımızın 25. Yılını kutlamamız ve bu şanslı tarihi Tüyap&Reed fuarı gibi içinde bulunduğumuz sektörün en büyük buluşma tarihine denk getirmekti.  60 m2 likstand’da her şeyi özenle yerleştirdik günün önemini anlatan posterler, panolar ve tabi ki dağıtılacak binlerce dergi. Fuarda her yıl binlerce mobilya dergisini ziyaretçilere ücretsiz olarak dağıtıyoruz. Bu bizim için gerçekten çok önemli, çünkü her yıl fuara yurtiçi ve yurtdışından yeni yüzler gelir ve onu büyük heyecanla inceler,  ihtiyacı olan firmayı bulur ve ticari ilişkiler kurarlar, bu anlamda burada dağıtılan dergiler bizlerin de daha önce bilmediği insan ve kurumlara ulaşarak reklamların geri dönüşüne önemli katkı sağlarlar. Öte yandan da bunlar aynı zamanda bizim için önemli adres datalarıdırlar.   Standımız fuar boyunca çok yoğun şekilde misafirler  ağırlar, bazen ziyaret ettiğimiz bir müşterimizin iadei ziyareti., bazen yıllar önce tanıdığımız bir sektör temsilcisi bazen da Türkiye’nin sektörle ilgili Üniversitelerinden gelen akademisyen dostlarımız, bizlere araştırma yazılarıyla destek veren hocalarımız, yayın kurulu ve danışma kurulumuzda, hakem heyetimizde yer alan değerli hocalarımız burada soluklanırlar. Bununla da kalmaz Üyesi olduğumuz uluslararası sektör yayıncıları derneği FSM ve Mobilya yayıncıları birliği IAFP ‘ ye üye yayın grupları ve basının da buluşma noktasıdır Ekin Yayın Grubu standı.  Ama bu yıl yurtdışında yaşayan, ilk kez fuarımıza ve standımıza çocuklarıyla birlikte gelen Kardeşim Kamil Uzun’u da ağırlama şansına sahip oldum.  Aynı zamanda dergimizin Avrupa temsilciliğini de yapan Kamil Uzun Avrupa’da pek çok fuarda bizlere haber yapmış ama ilk kez Tüyap fuarını görerek böyle başarılı ve güçlü bir fuarın Türkiye’de gerçekleşmesi karşısında da şaşkınlığını dile getirmekten geri durmadı. Bu yıl her yıl yaptığımız gibi firmaların standlarına dergi  dağıtmak yerine dağıtımın büyük kısmını ziyaretçi odaklı gerçekleştirdik çünkü yaptığımız çalışmalar sonucunda zaten bu firmalara kargo ile dergi gönderiyoruz ikinci kez fuar hengamesi içinde verilen dergiler ya infodaki görevli hostesler tarafından bir tarafa atılıyor yada bir şekilde dergi ziyan oluyor, oysa ziyaretçi çok önem veriyor tüm ağırlığına rağmen evine kadar taşıyıp onu okuyor ve fayda elde ediyor. Bu nedenle reklam verenler açısından da bunun daha sağlıklı bir yöntem olduğunda birleşebiliriz.  

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak