EKİN YAYIN GRUBU, SEKTÖRÜN EN ÖNEMLİ ETKİNLİ⁄İNDE YİNE BAŞROLDEYDİ

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

EKİN YAYIN GRUBU, SEKTÖRÜN EN ÖNEMLİ ETKİNLİ⁄İNDE YİNE BAŞROLDEYDİ

20-12-2010
EKİN YAYIN GRUBU, SEKTÖRÜN EN ÖNEMLİ ETKİNLİ⁄İNDE YİNE BAŞROLDEYDİ
STANDIMIZ TÜRKİYE ve DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN GELEN SEKTÖR TEMSİLCİLERİ İLE DOLDU TAŞTI
Katıldığı her etkinlikte damgasını vuran, değer katan ve ilgi odağı olan yayın grubumuz, Avrasyanın en büyük sektörel fuarında da yine Türkiyenin en ücra, dünyanın ise diğer ucundan gelen sektör temsilcilerinin biraraya geldiği tek stand olma özelliğini bu yıl da korudu.

Gerek ulusalarası buluşma noktası olan standı, gerek dağıttığı binlerce dergi, gerekse de gerçekleştirdiği önemli etkinlikler ile bir yandan tüm dünyanın ilgisi çekerken, diğer yandan da sadece Türkiyenin değil, dünya sektörel yayınları arasında da bir numara olduğunu bir kez daha kantıladı.

ÜÇ AYDA ÜÇ AYRI DERGİ BASARAK BİR İLKE İMZA ATTIK

Türk ve dünya dergiciliğinin krize girdiği, fuardan fuara yılda bir kez ya da fırsat bulabildikçe basılan, yeteri kadar dağıtılmayan ya da yayınına ara veren onlarca derginin arasından güçlü altyapısı, çağdaş yayıncılık anlayışı ve rekor baskı ve dağıtımıyla önemli bir sektörel işlevi yerine getiren EKİN Yayın Grubu, BU YIL Eylül, Ekin ve Kasım aylarında yaklaşık farklı fuarlara yönelik olarak çıkarttığı 500 sayfa civarındaki dergileri ile sonbahar aylarına damgasını vurdu.

Sadece yurtiçi fuarlarında değil, dünyanın en önemli etkinliklerindeuluslaraarsı pazarlaa dağıtımı gerçekleştirilen Mobilya Dekorasyon, Furniturk ve WTF Guide dergileri ile herkes tarafından tanınan yayın grubumuz, sektörün en büyük etkinliğinde en büyük şovunu gerçekleştirdi.

Sadece TÜYAPın Intermob ve Ağaçişleme Makineleri 2010 fuarlarında katılımcı ve ziyaretçilere 5.000 civarında dergi ulaştıran, TÜYAPın 8.000 adet gazetesini hazırlayıp dağıtan EKİN Yayın Grubu, tüm bunların yanısıra, bu yıl üç önemli uluslararası etkinliği ile de sektörün ilgi odağı oldu.

Global kimliği ve yayın politikasının yanısıra uluslararası kuruluşlarla olan işbirlikleri ve dernek üyelikleri ile Türkiyeyi yurtdışında da temsil eden ekibimiz, bu yıl da geleneksel olarak TÜYAPın Intermob ve Ağaçişleme Makineleri fuarlarıının yabancı basın davet organizasyonunu üstlendi.

Yaklaşık 20 yabancı editör ve sektörel dernek başkan ve üyelerinin TÜYAPın Intermob ve Ağaçişleme Makineleri 2010 fuarlarını gezmesi, sektörle birarada olması ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirmesine önayak olan grubumuz, bu yıl fuarların ikinci gününde, Uluslararası Ağaçişleme ve Mobilya Tedarikçileri Derneği FSMin kuruluş kongresi ile Amerikan Sertağaç İhracatçıları Birliği AHECin seminerini de organize ederek, fuarın uluslararası yüzü olmaya devam etti.

Yayın grubumuzun organizasyonuna öncülük ettiği bir diğer önemli etkinlik de, kurucu üyesi olduğumuz ve Türk aksesuar sektörünü bir çatı altında birleştirilmesinde önemli katılar sağladığımız Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği MAKSDERin düzenlediği yarışma ve ödül töreni idi. Fuarın üçüncü gününde verilen bir kokteyl daveti ile birlikte gerçekleştirilen 1. Mobilya AksesuarTtasarım Yarışmasının hazırlığından duyurulmasına kadar birçok aşamasına katkıda bulunan imtiyaz sahibimiz Nesip Uzun, ödül töreninin sunumunu da üstlendi.

Akademisyenlerden Anadolunun en ücra köşesinde faaliyet gösteren marangozlara kadar Türk ahşap ve mobilya sanayinin irili ufaklı tüm temsilcilerini, yerli ve yabancı fuar organizatörlerini, dernek, birlik ve basın mensuplarını standımızda ağırlamanın yanısıra, dergi dağıtımına da büyük ağırlık veren ve fuarın açık kaldığı 5 gün boyunda abone ve ziyaretçilerimizin yanısıra fuarın tüm standlarına dağıtım yapan ekibimiz, tüm birimleriyle biçok ilke imza attığı önemli bir etkinliği daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşadı.

EKİN YAYIN GRUBUNUN INTERMOB VE A/AÇ İŞLEME MAKİNALARI 2010 ETKİNLİKLERİNDEN
yazar

E-bülten için e-posta bırak