EKİN YAYIN GRUBU 24-28 Mayis 2011 arasi Koln INTERZUM Fuarinda

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

EKİN YAYIN GRUBU 24-28 Mayis 2011 arasi Koln INTERZUM Fuarinda

22-12-2010
EKİN YAYIN GRUBU 24-28 Mayis 2011 arasi Koln INTERZUM Fuarinda
Mobilya ve aksesuar malzemelerinin sergilendigi ve kendi alaninda dunyanin en buyuk fuari sayilan Koln -Interzum fuari 24 Mayista acildi.

Ekin yayin grubunun 14 yildir duzenli olarak katildigi ve bu yil turkiyeden 80 firmanin standiyla katildigi uluslararasi mobilya aksesuar pazarinin dev bulusmasi kolnde gerceklesti.
  Ana fuayede  boluvar uzerinde   5. holun girisinde bulunan ekin yayin grubu standi  . buradan hareketle uluslararasi yayini olan FURNITURK INDUSTRY dergilerini  katilimci ve uluslararasi ziyaretcilere dagitiyor.
    Fuar boyunca ilk gunden itibaren gerceklesen uluslararasi etkinlik ve basin toplantilarina katilan yayin grubumuz.  gelismeleri yakindan izleyerek onemli bilgi enformasyonunu sektorle paylasacak.
    fuarin birinci gunu yayin grubumuzun baskanligini yaptigi uluslararasi yayincilar birligi FMS in genel kurulu 28 ulkeden gelen uyelerin katilimiyla gerceklesti. yayincilik alaninda onemli kararlarin alindigi bu toplantidan sonra ayni gun Eggerin sunumu  yapildi 2011-12 hedeflerinin anlatildigi toplantidan sonra yine ayni gun Avrupa agac federasyonunun tolantisi gerceklesti . Ulkemizide yakindan ilgilendiren ve Turkiyenin cok konusuldugu toplantida onemli mesajlar alindi.
  Ardinda gerceklesen son toplanti ise Amerikan sert agac birligi AHEC toplantisiydi.

yazar

E-bülten için e-posta bırak