EGGER, Domotex 2018’de yeni parke koleksiyonları ve marka stratejisini tanıtıyor

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

EGGER, Domotex 2018’de yeni parke koleksiyonları ve marka stratejisini tanıtıyor

20-02-2018
EGGER, Domotex 2018’de yeni parke koleksiyonları ve marka stratejisini tanıtıyor
EGGER Laminate , Comfort ve Design Parke Koleksiyonları; distribu?törlere yönelik yeni EGGER PRO Koleksiyonu ve ’Kendin yap’ sektöru?ne yönelik EGGER HOME Koleksiyonu altında yeniden tasarlandı. Bundan böyle, tüm ürünler EGGER markası altında satışa sunulacak ve "Tüm sorularınızın cevabı EGGER’de" mesajı ile piyasaya sürülecek.

Yeni: İnovatif koleksiyonlar tek marka altında

 

Sonbahar 2017: EGGER PRO 2018-2020 koleksiyonu ile yenilenen Laminate, Comfort ve Design Parke serileri piyasaya sürüldü. Profesyoneller için özel olarak hazırlanan parke koleksiyonları ve aksesuar programı kapsamında, ihtiyacınıza yönelik her şey mevcut. Yeni parke koleksiyonumuz ve dekorlarımız; profesyonel parke ustalarının ihtiyaç duyduğu her şeye cevap veren kapsamlı bir hizmet programı ile destekleniyor. İlkbaharda, mobilya ve yapı sektöründe popülerleşen ‘Kendin yap’ tarzındaki mağazalara yönelik yeni bir güncelleme yapılarak, ürün yelpazesi yenilenecek. EGGER HOME Koleksiyonu, kendi parkelerini kendileri uygulamak isteyenler için geliştirildi. Koleksiyonda, çarpıcı Laminate, Design ve Comfort Parke dekorlarının basit bir klik sistemi sayesinde kolayca uygulanabilen versiyonları yer alıyor. Parkeler; çok sağlam olmalarının yanı sıra aşınmaya karşı dayanıklı olma, sudan etkilenmeme, sıcak bir görünüm ve son derece sessiz olma gibi özellikleriyle her uygulama için en doğru çözümü sunuyor.

 

Trend ve Seçeneklerle Dolu - EGGER PRO

Yeni EGGER PRO 2018 - 2020 Koleksiyonu, uzun yıllara dayanan deneyimler ve iç tasarım stillerine göre tanımlanan trendlere yönelik 140’ı aşkın çarpıcı dekoru ile, müşterilerin tüm ihiyaçlarına cevap veriyor. Koleksiyon; şık, rustik, doğal ahşap ve taş dekorlardan, eğlenceli, yaratıcı malzeme reprodüksiyonlarına ve süslemelere kadar uzanan her şeyi içeriyor. Ayrıca, yeni Laminate, Comfort ve Design parkeler çok fonksiyonel. Bu parkeler, sahip oldukları teknik özellikler ve yüzeylerin yanı sıra uygulama güvenliği ve geliştirilmiş klik sistemleri sayesinde kolay uygulama avantajı da sunuyor. Uzun kullanım ömrüne sahip parkeler, son derece güzel bir görünüm sergiliyor. Yeni EGGER PRO Koleksiyonu, uygulayıcı firmalar için bilgilendirme,eğitim ve satışa dönük çok sayıda avantaj içeren bir hizmet programı sunuyor. Bu hizmetler içinde, profesyonellere yönelik online eğitim gibi çeşitli programlar da bulunuyor.

 

‘Kendin yap’ tarzı için mükemmel uyumlu bir ürün yelpazesi - EGGER HOME

EGGER HOME Koleksiyonu kendinizin de kolayca uygulayabileceği üstün kaliteli parkeler sunuyor. ‘Kendin yap’ tarzını tercih edenler, 100 dekor arasından bir favori belirleyip, yaşam alanlarını tamamen kendi gereksinimlerine göre tasarlayabilirler. Ancak EGGER HOME koleksiyonu bu kadarla da sınırlı değil. Bir ‘Kendin yap’ markası olan Megafloor‘un yeni EGGER HOME Koleksiyonuna geçirilmesi ile birlikte, EGGER, internet sitesinde; numune mağazası, parke arama motoru ve hizmet hattı da dahil olmak üzere, son tüketicilere yönelik kapsamlı bir hizmet programı sunacak. POS sunumu da tamamen elden geçirilerek, ‘kendin yap’ tarzı ürünleri seçenlerin uygun parkeyi bulmalarını kolaylaştıran çok sayıda bilgi ve katma değer unsuru içerecek.

 
yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak