Efe Fuarı 9-12 Mart 2019 tarihlerinde Kuala Lumpur Malezya’da

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Efe Fuarı 9-12 Mart 2019 tarihlerinde Kuala Lumpur Malezya’da

13-01-2019
Efe Fuarı 9-12 Mart 2019 tarihlerinde Kuala Lumpur Malezya’da
Bu yıl 15.’si düzenlenen EFE 2019 fuarı her yıl kendini geliştirerek büyüyor.9-12 Mart 2019 tarihlerinde, Malezya’nın ünlü Petronas İkiz Kuleleri’ne bitişik sergi merkezi olan Kuala Lumpur Kongre Merkezi’nde (KLCC) gerçekleştirilen fuar 140 ülkeden gelen alıcıları ağırlıyor.

Fuar bu yıl yine Heyecan verici katılımcılar, yatak odaları, yaşam alanları, mutfak, çocuklar, ofis, dış mekan yaşamı, mobilya parçaları ve aksesuarları dahil olmak üzere otel salonları için en yeni tasarımların yer aldığı en yüksek kalitede modern ve çağdaş mobilya tasarımlarıyla ile alıcıları bekliyor.

Dört gün süren etkinlik 35.000 metrekareye yayıldı ve 350'den fazla katılımcıyla, burada tüm temel Malezya ve birçok uluslararası markayı bulmak mümkün.   Bu fuarda mobilya ve mobilya endüstrisinde  mevcut pek çok ürünü  derinlemesine bir şekilde görmek mümkün. 

Uzak Asya’nın önemli etkinliklerinden biri olan Efe fuarı, . Perakendecilere, iç tasarımcılara, sözleşmeli alıcılara, mimarlara, geliştiricilere ve daha pek çok şeye erişme şansı tanıyor. 

EFE 2019, Güzel Mobilya, Dünya Pazarı'na hoş geldiniz.

../furniturk%20ocak%202019/furniturk%202019%20haberler/efe%20furniturk%20haber/Chairman-768x768-2.jpg Mr. Chua Chun Chai

President of Malaysian Furniture Council (MFC) & 

Chairman of Export Furniture Exhibition (EFE)

Merhaba,

Malezya Mobilya Konseyi (MFC) adına, size İhracat Mobilyaları Fuarı (EFE) ve Malezya'ya sıcak bir şekilde hoş geldiniz diyorum.

İhracat Mobilya Fuarı (EFE), Güneydoğu Asya'daki en iyi mobilya fuarlarından biri ve yıllardır mobilya ticaretine öncülük etti. Sergi, MFC'nin imza etkinliğidir ve Konsey'in bir yan kuruluşu olan EFE Expo Sdn Bhd. Malezya Mobilya Konseyi, Malezya'daki 13 Devlet Mobilya Birliğinin tamamını temsil eden tek ulusal organdır ve endüstrinin gelişmesinde ve iyileştirilmesinde aktif rol oynamaktadır. Konsey aynı zamanda İlk Sanayi Bakanlığı Mütevelli Heyeti'nden biridir. Hükümetle yakın bir şekilde çalışarak, endüstrinin daha yükseklere çıkması ve ülkemizin mobilya ihracatını arttırması öngörülmektedir.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak