DİSA KULP’la Mükemmelliğe Dokunmak

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

DİSA KULP’la Mükemmelliğe Dokunmak

01-10-2017
DİSA KULP’la Mükemmelliğe Dokunmak
Disa Kulp, Diyarbakır Organize Sanayi bölgesinde 3500 m2’lik bir alanda bulunmaktadır. Disa olarak 100 den fazla modelle alüminyum mobilya kulpları üretmekteyiz. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda özel dizaynlar yapıyoruz. Bunun için, daha iyi bir sonuca varabilmek adına kalite kontrol departmanımız ve aynı zamanda yeniliklere ulaşabilmek için AR-GE bölümümüz bulunmaktadır.

Disa’nın mühendisleri müşteri isteklerini ve modern dizaynları göz önünde bulundurarak çizim yapmaktadırlar. Değerli  müşterilerimizin memnuniyeti  için birçok alternatif  sunmaktayız. Ürünlerimizi ve makinelerimizi günden güne geliştiriyoruz.Kulplarımız için işlemlerimiz, tam kapsamlı mekanik işlem bölümünden  geçmekle  ile birlikte, CNC gibi modern makinalar ile birlikte çalışıyoruz.

Bir diğer yandan  müşterilerimizin renk alternatiflerine  cevap  verebilmek  adına elektro- static toz boya tesisimiz mevcuttur. Toz boya tesisimiz ile birlikte antik bakır, antiksarı, krom, inox ve şeffaf  lak işlemimizle tam teşekküllü bir kaplama tesisimiz bulunmaktadır.

Mükemmelliğe  dokunmak isteyen bütün müşterilerimizi Disa  Kulp’a  bekliyoruz..

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak