Dergilerimizin de Dağıtıldığı WOODSHOW Dubai Fuarı Ortadoğu’da Interzum Havası Estirdi

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Dergilerimizin de Dağıtıldığı WOODSHOW Dubai Fuarı Ortadoğu’da Interzum Havası Estirdi

10-05-2016
Dergilerimizin de Dağıtıldığı WOODSHOW Dubai Fuarı Ortadoğu’da Interzum Havası Estirdi
Türk katılım organizasyonunu STAR EXPO nun üstlendiği ve Ekin Yayın Grubu’nun da dergilerinin dağıtıldı 12. Woodshow Dubai Fuarı bu yıl 16 Türk firmasını ağırladı.

4-6 Nisan da Dubai World Trade Center’da gerçekleşen Ortadoğu’nun bu önemli ihtisas fuarı, 9 ülkenin toplu katılımı dışında 250 firmaya 4 ayrı holde ev sahipliği yaptı.

 

İlk  3 gün sadece profesyonel ziyaretçilere açık olan fuar, 47 ülkeden 12,500 civarındaki potansiyel alıcıların ürünlerini sergileyen firmalarla görüşme ve iş bağlantıları kurmasına imkan sağladı.

 

2015 yılına oranla %35 civarlarında büyüyen fuar, 2017 de ağaç, metal, yumuşak mobilya endüstrisi ve yatak üretim sektörlerini de içine alarak ilave 2 hall ile toplamda 6 hall ile yeni yüzü ile Ortadoğu’nun ve Afrika’nın ticaret merkezi olan Dubai de tek ihtisas fuarı olma özelliğini taşıyacak.

 

Bu yıl fuara Türkiye’den katılım yapan firmalar arasında POLCHEM, GİZİR AHŞAP, METAX, BETA KİMYA, RİVAL METAL, PROFİLSAN, TURANLAR MAKİNE, POLMEK KALIP, SİNOTÜRK, KALP PLASTİK, CAPPOR, MİS PLASTİK, ADALAR KİMYA, SİMİTEKS TEKSTİL, ÖZEMEK PLASTİK A1, KAPSAN MOBİLYA AKSESUARLARI, TÖRK MAKİNE gibi firmalar vardı.

 

Kendileriyle görüşülen kimi katılımcı firmalar, şunları söylediler :

 

Hamza Güllüce (ÖZ EMEK PLASTİK A1)

 

4-6 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenen Dubai Woodshow fuarına bu yıl ilk kez katıldık. Fuar umduğumuzun üzerinde güzel geçti. 3 günlük süre boyunca adeta aralıksız olarak görüşmeler gerçekleştirdik. Ziyaretçi profili çok kaliteli ve tamamen profesyonel insanlardan oluşuyor. Biz standımızda 21 ülkeden 200’e yakın ziyaretçi ağırladık ki, bu sayı alışılagelmiş fuar ortalamamızın üzerindedir. Tüm ziyaretçilerimize, katılımcılara ve STAR EXPO’ya teşekkürlerimi sunarım. Standımızı ziyaret ederek sıcak ilgi gösteren Ticaret Ataşemiz Serdar Kumbaracı’ya ayrıca teşekkür ederiz.

 

 

Volkan Yolal, (METPLASCAN / CAPPOR)

 

İlk kez katıldığımız Dubai Wood Show fuarı, görmeyi  hedeflediğimiz  müşterilerimizin her birini görmekten mutluluk duyduğumuz bir fuardı ve müşterilerimizin beklentilerini, taleplerini karşılayan nitelikte geçti. Afrika ve Amerika kıtasındaki ülkeler başta olmak üzere dünyanin her bölgesinden yüzlerce farklı müşteriyi de görmemizi ve ürünlerimizi tanıtma, pazarlama  fırsatını bize sundu.

 

Özellikle ürün çeşitliliğimiz çok farklı kitlelere ve ihtiyaçlara da cevap verilebilmesine olanak sağladığı için standimiza olan yoğunluk da bir kat daha artti. Firmamiz 3 yil gibi kısa bir sure icerisinde 54 ulkeye ciddi ihracatlar yaparak dunyada hak ettigi konuma ulasmistir.Ihracata verdigimiz onem neticesinde dunyanin cesitli bolgelerinde katildigimiz fuarlar bizim firmamiza cok ciddi faydalar saglamistir.

 

Beklentilerimizden cok daha basarili gecen bu fuarda gelecek sene de yer almak icin simdiden fuar kontratimizi , standimizin metrekaresini yukselterek imzaladik. Starexpo ailesine de bizi boyle bir fuara goturmekte aracı oldugu icinde minnettariz. Umarim bu fuar bizim icin ve fuardaki Tum Turk katılımcılar icin hayirli olur

yazar

E-bülten için e-posta bırak