Cosentino tasarımın genç yıldızlarını ödüllendirecek

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Cosentino tasarımın genç yıldızlarını ödüllendirecek

13-04-2017
Cosentino tasarımın genç yıldızlarını ödüllendirecek
Dünyanın dört bir yanından mimarlık ve tasarım öğrencilerinin yeteneklerini keşfetmek ve ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen ve bu yıl 11.’incisi düzenlenen Uluslararası Cosentino Tasarım Yarışması’na başvurular 7 Haziran’da sona eriyor.

Cosentino, mimari ve teknik açıdan yüzeylerde devrim yaratan küresel bir lider olarak, geleceğin mimarlarının ve tasarımcılarının en iyi şekilde yetişmesi için araştırmaya ve yeniliğe dayalı çalışmalara verdiği desteği hız kesmeden sürdürüyor. Avrupa, Asya, Okyanusya ve Amerika'dan 20’yi aşkın kurum ve üniversitenin destek verdiği Cosentino Tasarım Yarışması, dünyanın dört bir yanından katılan öğrencilerden başvurular almaya devam ediyor. Dünyanın en büyük kuvars yüzey üreticisi Cosentino’nun, mimarlık ve tasarım öğrencilerinin yeteneklerini keşfetmek ve onları teşvik etmek amacıyla 11 yıl önce başlattığı, mimarlık ve tasarım kategorilerinde ödül verilecek Uluslararası Cosentino Tasarım Yarışması için başvurular 7 Haziran’da sona eriyor.  

Yarışmanın 2017 teması: ‘seyahat’ ve ‘teknoloji’

Mimarlık ve tasarım kategorilerinden oluşan Cosentino Tasarım Yarışması; mimarlık kategorisi öğrencileri için ‘Cosentino ve Seyahat’ temasına sahipken, tasarım kategorisi öğrencileri için ise ‘Cosentino ve Teknoloji’ temasında ilerliyor. Tüm proje başvurularının, web sitesi aracılığıyla sadece elektronik ortamda gönderildiği yarışmada, öğrenciler herhangi bir soruyu açıklığa kavuşturmak için idea@cosentinodesignchallenge.org posta adresinden Cosentino ile irtibata geçebilecekler. Her iki kategoride de kazanan ilk üç kişi, 1000 Euro ile ödüllendirilecek, ayrıca üç teselli ödülü verilecek.

 

“Türkiye’nin yetenekli gençlerinden gelecek başvuruları heyecanla bekliyoruz”

 

Cosentino Grup Türkiye Ülke Direktörü Alper Şensan, yarışmaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Cosentino’nun yenilikçiliğe ve yaratıcılığa verdiği önemle başlattığı Uluslararası Cosentino Tasarım Yarışması, tasarım ve mimarlık dünyasının gelişmesine sağladığı destek kadar, öğrencilere yeteneklerini sunma fırsatı tanıması açısından da önemli bir işlev görüyor. Dünyanın en yenilikçi yüzey üreticisi firması olarak, yetenekli gençlerin ödüllendirilerek teşvik edilmesini oldukça önemsiyoruz. 11 yıl önce başlattığımız ve sürdürülebilir kılmayı hedeflediğimiz bu yarışmaya, Türkiye’nin yetenekli gençlerinden gelecek başvuruları heyecanla bekliyoruz” dedi. 

 Ayrıntılı bilgiler için,

www.cosentinodesignchallenge.org

web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak