CNR- İMOB 2019 Mobilya Sektörünü İstanbul’da ağırladı

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

CNR- İMOB 2019 Mobilya Sektörünü İstanbul’da ağırladı

04-02-2019
CNR- İMOB 2019 Mobilya Sektörünü İstanbul’da ağırladı
Bu yıl yabancı ziyaretçi profilinde yüzde70 oranında artış gerçekleşti.Türkiye mobilya sektörünün tüm paydaşlarını aynı çatı altında buluşturan İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 122.516 toplam ziyaretçi ile kapılarını kapattı. Kapanış günü fuarı ziyaret ederek izlenimlerde bulunan Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, CNR İMOB’un mobilya sektörünün 2023 hedefi olan 6 milyar dolara ulaşmasında önemli bir konumda olduğunu söyledi. Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç isesektör olarak 2019 yılsonu hedefi olan 4 milyar doların önemli bir kısmını CNR İMOB’da gerçekleştirdiklerini belirtti. Ayrıca Güleç, 38.816 kişi ile CNR İMOB’un yabancı ziyaretçi rekoru kırdığını söyledi.

Türkiye ekonomisinin en önemli imalat ve istihdam sanayilerinden  biri olan ve mobilya sanayisini tek çatı altında buluşturmak için bu yıl 15. kez düzenlenen CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 27 Ocak 2019 Pazar günü sektör profesyonellerine kapılarını kapattı. Türkiye ekonomisinin 2023 vizyonu çerçevesinde mobilya endüstrisinin ihracat hedeflerine ulaşmasında her geçen yıl katkısını artıran fuar, katılımcılardan tam not aldı.

Mosfed Kurucu üyelerinden MAKSDER’in kurucu üyelerinden olan Ekin Yayın grubu da bu yıl Mosfed standında dergilerini dağıtarak misafirlerini ağırladı fuarın nabzını buradan tutarak fuar boyunca görüşmeler gerçekleştirdi. Almanya’da gerçekleşen aynı içerikli Avrupanın en büyük fuarı olan Köln İMM mobilya fuaru-ından sonra katıldığımız İmob İstanbul fuarı da bu yıl önemli yerli ve yabancı konuklarını ağırladı. Önceki yıllara oranla daha başarılı geçen fuar gelecek yıl 2020 yılında tek fuar olarak yine bu salonlarda gerçekleşecek. Sektörün bütünleşmesi adına önemli bir haber olarak karşıladığımız bu tek fuar organizasyonu katılımcı firmalar açısından da önemli bir güçbirliği anlamına geliyor. 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak