CIFF Shanghai 8-12 2019 tarihlerinde gerçekleşti.

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

CIFF Shanghai 8-12 2019 tarihlerinde gerçekleşti.

23-09-2019
CIFF Shanghai 8-12 2019 tarihlerinde gerçekleşti.
Oyuncular: TasarımÇin’deki mobilya endüstrisinde tasarımın değerini pekiştirmek için uluslararası fikirler ve trendler yaymak; uluslararası markalara dünyadaki en önemli mobilya pazarına erişmek için ayrıcalıklı bir kanal sunmak; küresel bir mobilya topluluğu oluşturmak: bunlar, Çin Dış Ticaret Macalline Exhibition Co. Ltd.’nin genel müdürü olan Yang Huawei için, 44. CIFF Şangay fuarı’nın hedefleridir.

Evden ofise, dış mekana, dekordan mobilya tekstillerine, mobilya endüstrisindeki makinelere kadar tüm mobilya sektörünü temsil eden 1.500'den fazla katılımcı, 8 Eylül'den Şanghay Hongqiao Ulusal Fuar ve Kongre Merkezi'nde yer alacak.  

       CIFF, dünya çapında 200 bölge ve ülkeden 150.000'den fazla ziyaretçiyi bekliyor ve onlara “Küresel Yaşam için Bir Paradigma” teması altında gruplanmış benzersiz bir ürün ve tasarım etkinliği sunuyor.

          Çin tasarımına yansımalar için olağanüstü ilham kaynakları ve ipuçları, yaratıcı ve ticari yönleri mükemmel bir şekilde bir araya getiren kaliteli tasarımlı Asya ürünleri ve en yenilikçi trendleri sunan Tasarım Rüya Gösterisi (DDS) ile EAST Tasarım Şovu tarafından sunulacak. ve rekabetçiliği teşvik eden Çin tasarımının meşruiyetine tanıklık edecek.

Ziyaretçilerin hedeflerine ve ilgi alanlarına göre deneyimlerini geliştirmek amacıyla, Çin’in uluslararası tasarım tanıtım platformu CIFF, fuar düzenini tamamen yeniden düzenledi.

Salon 3 "International & Lifestyle" 'da Thomasville Mobilya, Elements Uluslararası, Casa Chic, Jab Mobilya, Haba, Brianform, Rossini Mobilya, Cu, Lexington Mobilya, Coco-Mat ve diğerleri de dahil olmak üzere yabancı markaların geniş çaplı sunumunu sunacak yeni koleksiyonlar aracılığıyla yeni trendlere iyi bir bakış, böylece yeniliği teşvik ederek  rekabet yoluyla kalitenin arayışını teşvik eder.

Salon 6.1 "Outdoor & Leisure, Homedecor & Hometextile", dış mekan mobilyalarının yanı sıra ev için tekstil ürünleri ve aksesuarlara tahsis edilecektir. Uluslararası alıcıların, aynı alanda, en iyi Çin markalarının önerdiği koleksiyonlarla dış mekan, havuz ve plaj alanlarını döşemek için çeşitli mobilya, sandalye, aksesuar ve dekor öğeleri ve tenteler ve şemsiyeler bulmalarını sağlayan olağanüstü bir fırsat, Higold, Evergaining, Lican, Zhenting, Kailian, Derui, Paifeng, Caopu, Gryto, Meiyaksin, Qinda, Baocheng, Meiyang ve Yalees dahil.

Bunun yanı sıra, geniş bir iç döşeme yelpazesi: Vivabella, Disikai, Flolenco, Hongda, My Déco Living gibi firmalardan resimler, zen ve çiçek sanatı, cam ve seramik aksesuarlar, heykeller, aydınlatma, dekoratif eşyalar, mobilya tekstilleri ve halılar. , Yaratıcı, Diamond Star, Tianyifang, Jiahe Ruibao ve Ruijia.

          Hong Kong Adsale ile işbirliği içinde CIFF tarafından düzenlenen bir mobilya endüstrisi fuarı olan Şangay Uluslararası Mobilya Makine ve Ağaç İşleme Fuarı'nın ikincisi olan CIFF Shanghai 2019 ile birlikte Salonlar 7.1 ve 8.1'de düzenlenecek ve Çin'in önde gelenleri tarafından hayata geçirilecek ve üretim teknolojilerini ve her türlü proses makinesini sunacak olan Jintian Haomai, Weinig Powermat ve Biesse gibi uluslararası üreticiler yer alacaklar.

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak