Bursa Ticaret ve Sanayi odasının düzenlediği Las Wegas High Point mobilya fuarı ziyareti başarılı geçti 15-21 /10/2021

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

Bursa Ticaret ve Sanayi odasının düzenlediği Las Wegas High Point mobilya fuarı ziyareti başarılı geçti 15-21 /10/2021

10-11-2021
Bursa Ticaret ve Sanayi odasının düzenlediği Las Wegas High Point mobilya fuarı ziyareti başarılı geçti 15-21 /10/2021
Bu yıl 15/10/2021 ile 21/10/2021 tarihleri arasında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde Ticaret Bakanlığı destekleriyle gerçekleşen ve sektörün rekabetçiliğini güçlendirmek , Türk mobilya üreticilerinin uluslararsı tercrübe ve vizyonunu geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen Mobilya UrGe Projesi ilk yurt dışı programını ABD’nin Kuzey Karolina eyaletinde High Point Market Week’e gerçekleştirdi.
Bursa'da kurulu önemli mobilya firmalarının da yer aldığı seyahatte,Firmalar, 9 bin kilometre uzaklıkta gerçekleştirilen ve alanında sektörün en büyük buluşması olarak nitelendirilen fuarda sektördeki yenilikleri yakından görme ve yeni işbirliği fırsatı yakaladı.BTSO tarafından gerçekleştirilen bu önemli organizasyon pandemi koşullarında sekteye uğrayan yurt dışı programlarının da yeniden kapısını açtı. Üyelerini, KüreselFuar Acentesi ile Almanya, Fransa ve ABD'deki sektörel fuarlara taşıyan BTSO, Mobilya UrGe Projesi kapsamında da yine ABD'de 11 milyon metrekarelik alanda düzenlenen High Point Market Week'e çıkarma yaptı. Yılda 2 kez düzenlenen fuar programına, BTSO Meclis Üyesi Durmuş Kumru, TOBB Bursa KGK Başkanı ve BTSO Meclis Üyesi Sevgi Saygın, BUTTİM Başkanı Sadık Şengül'ün de aralarında bulunduğu UrGe üyesi 25'e yakın firma katıldı. Fuarda sektör temsilcileri mobilya sektöründeki son gelişmeleri inceleme fırsatı yakaladı.BTSO Meclis Üyesi Durmuş Kumru, Mobilya UrGe'si üyelerinin ilk ihracat yolculuğunda çok sayıda iş görüşmesi gerçekleştirdiğini belirterek, "Fuar alışılmışın aksine tek bir binada, stantlarla dolu bir yapıdan ziyade 11 milyon metrekare gibi geniş bir alana yayılması sebebiyle farklı özelliğe sahip. Bu fuarda 100 ülkeden katılımcı ürünlerini sergiledi. Bu gezi aracılığıyla bölgenin ihtiyaçlarını yakından görme fırsatı bulduk. BTSO'nun öncülüğünde Ticaret Bakanlığı'mızın destekleriyle devam eden UrGe projesi firmalarımıza yeni ufuklar kazandıracağına inanıyorum." dedi.
yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak