BOYUT PLASTİK Interzum Fuarı’nda, ürün inovasyonlarını ve kenar bandı çözümlerini tanıtacak...

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

BOYUT PLASTİK Interzum Fuarı’nda, ürün inovasyonlarını ve kenar bandı çözümlerini tanıtacak...

04-05-2019
BOYUT PLASTİK Interzum Fuarı’nda, ürün inovasyonlarını ve kenar bandı çözümlerini tanıtacak...
BOYUT PLASTIK olarak, 21 - 24 Mayıs 2019 tarihleri arasında Köln’de gerçekleşecek olan Interzum fuarında sergilemek üzere birçok yeni fikrimiz var.Yeni ürünlerimiz, 06.1 numaralı salonda, C-078 numaralı fuar standımızda "Mobilyaya Değer Katıyoruz" mottosu ile, Dünya’nın her bir köşesinden gelecek olan ziyaretçileri ile buluşacak.

Interzum bize, mobilya endüstrisine yönelik inovasyonlarımızı sergileyebileceğimiz uluslararası bir platform sağlıyor.

2005 yılında kurulan BOYUT PLASTİK, yüksek kalitede kenar bandı üreterek dünya pazarına sunmaktadır. Yıllık 7 bin ton kapasiteye sahip İstanbul'daki modern ve yüksek teknoloji üretim tesisinde PVC, ABS, 3D, kategorilerinde üretim yaparak üretiminin yarısını 50'den fazla ülkeye ihraç etmektedir. Dekoratif  folyo  ürün kategorisinde yer alan Platinum Serisi’mizin estetik dokunuşu ile alışılagelmiş, standart kalıpların dışına çıkan, avangart, yenilikçi ve ihtişamlı bir dekorasyon yaratabilirsiniz.

 

Profil sarma folyosu olarakMDF profile ve alüminyum boy kulpa kaplanmak üzere, mobilya, kapı sereni, tavan  taç  dekorasyonu, süpürgelik, duvar panel kaplamaları, kenar profili, dolap kapı kulpları, mobilya ayakları, origami ayaklar ve kenar süsleri gibi uygulamalar için 0.30 mm kalınlığında, 35 cm veya 70 cm genişliğinde üretilmektedir. Düz  zemine  laminasyon olarak yapışma  imkanına sahip olup, laminasyon işlemi profil hatlarındaki panel makinasında veya soğuk preste yapılabilmektedir.1.2 mm kalınlığında üretilerek, kenar bandı olarak da kullanılabilmektedir.

 

Mobilya imalatında sürekli değişen müşteri  ihtiyaçlarına  uyum sağlayan yeni konsept ve fikirleri, ürün kalitesine, teknoloji ve inovasyona olan bağlılığıyla birleştiren BOYUT PLASTİK, mobilya sektörümüze daha iyi hizmet verebilmek için 2019 yılına kadrosunu daha da güçlendirerek, hızlı büyüme hedefi ile girdi. 2018 yılında Hadımköy’deki yeni ve modern tesisimize taşınan ve 2019 yılı itibariyle tam kapasiteyle üretime başlayan Boyut Plastik olarak, inşaat sektöründe yaşanan krize rağmen bu yıl satışlarımızı 2 katına çıkarmayı hedefliyoruz.

 

 

 

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak