BOYUT PLASTİK Intermob ve Sicam Fuarlarında, ürün inovasyonlarını ve kenar bandı çözümlerini tanıtacak...

Mobilya Dekorasyon Dergisi - Mobilya Dekorasyon - Dergi - Yayın - İletişim - Dergi - furniture - wood - design - dizayn - aksesuar - kenarbandı - edgeband - makine -woodworking - woodworkingmachinery - fair - mobilya fuarları - woodworking machinery - ahsap makineleri- glue-yapıştırıcı tutkal-

BOYUT PLASTİK Intermob ve Sicam Fuarlarında, ürün inovasyonlarını ve kenar bandı çözümlerini tanıtacak...

09-10-2019
BOYUT PLASTİK Intermob ve Sicam Fuarlarında, ürün inovasyonlarını ve kenar bandı çözümlerini tanıtacak...
BOYUT PLASTIK olarak, 12 - 16 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek Intermob ve 15 - 18 Ekim 2019 tarihleri arasında Pordenone’de gerçekleşecek Sicam fuarlarında ürünlerimizi sergileyeceğiz.İnovatif ürünlerimiz, Intermob’da 8. salonda, 850 no’lu, Sicam’da ise 9. salonda B1 no’lu fuar standımızda "Mobilyaya Değer Katıyoruz" mottosu ile, Dünya’nın her bir köşesinden gelecek olan ziyaretçileri ile buluşacak.

BOYUT PLASTİK Intermob ve Sicam Fuarlarında, ürün inovasyonlarını ve kenar bandı çözümlerini tanıtacak…

 

BOYUT PLASTIK olarak, 12 – 16 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek Intermob ve 15 - 18 Ekim 2019 tarihleri arasında Pordenone’de gerçekleşecek Sicam fuarlarında ürünlerimizi sergileyeceğiz. 

 

İnovatif ürünlerimiz, Intermob’da 8. salonda,  850 no’lu, Sicam’da ise 9. salonda B1 no’lu fuar standımızda “Mobilyaya Değer Katıyoruz” mottosu ile, Dünya’nın her bir köşesinden gelecek olan ziyaretçileri ile buluşacak. 

 

BOYUT PLASTİK, 2001 yılında İstanbul’da kurulmuş olan Alim Şirketler Grubu’nun bir üyesidir. Balkan Ülkeleri’ndeki Mobilya ve İnşaat Sektörlerine yönelik ağaç bazlı panel (MDF, yonga levha, laminat parke, kapı paneli) ihracatı yapmak üzere kurulmuş olan Alim Grup, günümüzde Karadağ, Sırbistan ve Makedonya’da toplam 14 bin m²’lik alana sahip depo ve satış ofisleri aracılığı ile bölgedeki satış faaliyetlerini sürdürmektedir. İstanbul’da 15 bin m2kapalı alana sahip yeni merkez binasında ise, Boyut markasıyla mobilya sektörü için kenar bandı ve dekoratif folyo üretmektedir. 

 

Alim Grup, bölgedeki uzmanlığı ve sektörel bilgi birikimi sayesinde hızlı bir büyüme ivmesi yakalayarak, 45 milyon Euro’luk kısmı direkt olmak üzere toplamda yıllık 75 milyon Euro değerinde ihracat hacmine ulaşmıştır.

 

2005 yılında kurulan BOYUT PLASTİK, yüksek kalitede kenar bandı üreterek dünya pazarına sunmaktadır. Yıllık 8 bin ton kapasiteye sahip İstanbul'daki modern ve yüksek teknoloji üretim tesisinde PVC, ABS, 3D, kategorilerinde üretim yaparak üretiminin yarısını 50'den fazla ülkeye ihraç etmektedir.

 

Dekoratif folyo ürün kategorisinde yer alan ve Türkiye’de ilk kez Boyut Plastik tarafından üretilen Platinum Seri’mizin estetik dokunuşu ile alışılagelmiş, standart kalıpların dışına çıkan, avangart, yenilikçi ve ihtişamlı bir dekorasyon yaratabilirsiniz.

 

Profil sarma folyosu olarakMDF profile ve alüminyum boy kulpa kaplanmak üzere, mobilya, kapı sereni, tavan taç dekorasyonu, süpürgelik, duvar panel kaplamaları, kenar profili, dolap kapı kulpları, mobilya ayakları, origami ayaklar ve kenar süsleri gibi uygulamalar için 0.30 mm kalınlığında, 35 cm veya 70 cm genişliğinde üretilmektedir. Düz zemine laminasyon olarak yapışma imkanına sahip olup, laminasyon işlemi profil hatlarındaki panel makinasında veya soğuk preste yapılabilmektedir.1.2 mm kalınlığında üretilerek, kenar bandı olarak da kullanılabilmektedir.

 

Mobilya imalatında sürekli değişen müşteri ihtiyaçlarına uyum sağlayan yeni konsept ve fikirleri, ürün kalitesine, teknoloji ve inovasyona olan bağlılığıyla birleştiren BOYUT PLASTİK, mobilya sektörümüze daha iyi hizmet verebilmek için 2019 yılına kadrosunu daha da güçlendirerek, hızlı büyüme hedefi ile girdi. 2018 yılında Hadımköy’deki yeni ve modern tesisimize taşınan ve 2019 yılı itibariyle tam kapasiteyle üretime başlayan Boyut Plastik olarak, inşaat sektöründe yaşanan krize rağmen bu yıl satışlarımızı % 30 artırmayı hedefliyoruz. Toplam üretimi 40 bin ton ( 110 milyon Euro ) seviyesinde olan Türkiye Kenar Bandı pazarında 2018 yılında ihracat bir önceki yıla göre % 20 artarak 18 bin ton seviyelerinde gerçekleşmiş olup, iç pazar ise % 20 oranında gerileyerek 22 bin ton olmuştur.

yazar

Nesip Uzun-editor yazısı

E-bülten için e-posta bırak